Přejít na obsah

Nefunkční stahování okna.


Martin Rušaj

Doporučené příspěvky

Včera jsem se hned ze startu ráno docela nervnul. Nešlo mi stáhnout okno u řidiče. Už několikrát jsem to reklamoval v servise, že mi nejde stahovat okno na jeden šup. Vždy zkontrolováno a prý to chce jen znovu nastavit. Samozřejmě to jelo jen chvilinku a zase. Ale teď mi to dělalo to, že okno jen sjelo tak 5 mm dolů a zase nahoru a tak to s ním stále škubalo. Tak jsem hned naštvaný jel zase do servisu a objednal na 16. ať se na to podívají. Tak jsem zvědavý. Snad to tlačítko už vymění. Nedělalo to někomu taky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Chlapi mam problem. Velmi prosim o rychlu radu. Dnes sa to na mna sype. Prasklo mi lanko na vodicovych dverach, nejako s biedou sa to okno dotiahlo dohora. Zaroven som menil ventilator, ktory vyhadzoval 40a poistku. Popritom som vytahovanim zistoval ci este nejaka poistka neni zla. (to bol zly napad) Zresetovalo mi palubak a problem je ten ze som mal spolujazdcovo okno otvorené. A teraz ani za nic nechce zavriet, skusal som vsetko podrzat zamknutie aj odomknutie aj klucom aj ovladacom aj tym prepinacom vnutri. Ked dam do dola spolujazdcovo nic nespravi a lave len tukne akoby bolo na doraze, ked dam dohora tak vodicove nic nespravi a spolujazdcove len tukne akoby bolo na doraze. Vie niekto ako z toho von? Odpojenie baterky nepomohlo. Len terqz tukaju akoby nadoraze obidve ked dam dohora, dodola sa nic nedeje. 

Editováno: , autor: Hado
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...