Přejít na obsah

Seznam žárovek a pojistek


GoofySK

Doporučené příspěvky

Zdravím,

 

neměly by jste někdo náhodou seznam všech typů žárovek používaných v OIII? Hlavně teda ve vnějších světlometech. Konkrétně ve variantě vepředu bi-xenon a vzadu led.

 

V šeru jsem mi rozsvěcuje kontrolka "zkontroluj obrysové světlo v předu vpravo", ale podle mě je v pořádku, tak zkusím vyměnit žárovku. A když už, tak abych věděl kam která do budoucna patří.

 

Díky

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čtu teda správně, že žárovka co mi hází chybu je parkovací světlo typu W5W 12V 5W? Tedy stejná bludička, která osvětluje SPZ? 

A poslední dotaz - zadní mlhovky jsou na obou stranách? Protože mi svítí jen na jedné, ale i na druhé je tam žárovka jen ji ničím nemůžu rozsvítit.

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Prosím o seznam použitých hodnot proudu pojistek (předpokládám, že v autě jsou min. 3 rozměry - nožové, mini, maxi (v mot. prostoru)) a taky seznam patic/žárovek. Jedná se o specifikaci s Full LED vpředu a "maximálně co jde" LED vzadu. Určitě jsou tam "edisonky" ve zpátečce, brzdách, blinkrech,... Vpředu snad žárovkové nic, možná boční blinkr. Z výroby mám zfušovanou povinnou výbavu (fail prodejce dávat shit Compass), pojistky jsou tam slovy 3, žárovky 2. Pojistek je asi více hodnot, od 10A do 50A (nožovky), že. Plus ty další.

Kdyžtak ať se to sloučí, já zatím našel jen toto z yandexu: shorturl.at/xLUWX ale zatím jsem se tím neproklikal. Návod k vozidlu (!) samozřejmě mlčí. Revize 11/2017. https://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Octavia_5E/11-2017/Manual/Octavia/A7_Octavia_OwnersManual.pdf

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Seznam žárovek a pojistek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...