Přejít na obsah

Zatékání do interiéru panoramatickou střechou (pravděpodobně)


Alena K.

Doporučené příspěvky

Zdravím,

 

pořídila jsem Yetiho, r.v. 2009, ve výbavě Experience - má panoramatickou střechu. Okno funguje normálně.

Auto před pořízením asi 3 roky stálo bez využití. Když jsem střechu auta myla vapkou, začalo zatékat do interiéru - očividně do interiéru zatékalo i při tom dlouhodobějším stání, jelikož pod zadní sedačkou byla plíseň.

Přikládám fotku, kudy do auta zatéká - zatéká u zadních sedaček z plastových sloupků nad nimi. Zatéká z obou stran. Mysleli jsme si že je to zacpanými kanálky, ale ty jsme vyčistili a od té doby to zatéká ještě víc...

Budu ráda za rady, díky moc!

 

Alena

auto.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, měl jsem u Yeti 2010 úplně stejný problém. Voda na podlaze vlevo i vpravo, vepředu i vzadu.  Z koberce vysáto vysavačem 8 až 10 litrů vody. Odtoky jsem čistil mechanicky, bordelu hodně, ale stále zatékalo. Pomohlo lít seshora vodu a zároveň z odtoku vysát vytékající bordel. Potřeba na to 2 lidi. Podle mě byla nakonec chyba ve tvarování vnitřního gumového těsnění v místě spoje předního pohyblivého skla a zadního pevného skla. Ještě podotýkám, že záleželo, zda auto stálo na rovině, pak teklo velmi málo. Stálo-li předkem do kopce, i malého, voda stékala po stropnici dozadu a objevovala se až pod krytem zadního D-sloupku. Pak byla i v kufru. A obráceně. Nyní už asi 3x v myčce a lehký déšť a ťukám aspoň na pleš, zatím dobré. Hezký den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...