Přejít na obsah

1.0 tsi a longlife 2roky/30.000


RomanS95

Doporučené příspěvky

Caute lidi má tu někdo zkušenosti s pravidelnou výměnou oleje longlife v daném servisním intervalu stanoveným výrobcem jezdím do práce krátké trasy 18-27 minut a 2-6x dálnici do měsíce 

Najezdim ročně 14.000km nějak se mi to nezda že by s tímto i intervalem dokázal motor nebo turbo najezdit 180.000km/12let . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyto prodloužené intervaly jsou na úkor životnosti motoru. O tom je tady toho na foru napsáno spousty, stačí si přečíst stávající témata. Jde o to, jestli ta zkrácená životnost nebo jiné potenciální problémy se budou týkat tebe, nebo až dalšího majitele. Jestli si chceš nechat auto 5 let/100.000, tak ten motor tyto dlouhé intervaly vydrží. Jestli si plánuješ auto nechat zmíněných 12 let/180.000 km, tak při tvém nájezdu nech olej vyměnit jednou za rok, motoru tím jen prospěješ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 9 měsíců později...

Dobrý den  , měl bych dotaz , když jste už někdo byl po 4 letech na servisní prohlídce s touto motorizací , tak co všechno obnáší servisní prohlídka kromě výměny oleje. Ptám se z toho důvodu , že má nyní VW - Finance akci na předplacené servisní prohlídky. Mají akci na 2 servisní prohlídky za 14 000 kč. Jestli se to vyplatí. Myslím , že zrovna tady na fóru jsem četl , že někomu měnili svíčky a s prací cena 3 500kč jen za výměnu svíček. Tak by mě zajímalo co obnáší taková servisní prohlídky po 4 letech provozu. Navíc já chodím každý rok na výměnu oleje. Poprosil bych o názory na tuhle akci VW - Finance.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...