Přejít na obsah

Zatekanie okolo dveri


Roman55

Doporučené příspěvky

  • o 2 roky později...

Já mám to samé u pravých předních dveří , lehké zatékání , ale pouze za určitých podmínek. Musí být poměrně silný déšť a dlouhodobý , k tomu musí stát auto lehce nakloněné doleva. Jinak mi tam nezateče. Návštěva ŠA servisu a bylo mi řečeno , že ví o co jde , prý řešeno už na několika vozech Scala.. Do servisu jsem objednán a bylo mi řečeno , že tam auto bude muset být dva dny. Záruční oprava. Takže doporučuji taky reklamovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Dobrý den , oprava se zdařila , od záruční opravy mi tam nezateklo. Technik mi řekl , že Monte Carlo které mám , má stejné  dveře jako všechny ostatní modely ale májí tam něco jinak udělané než ostatní modely Scala. Prý je tam někde nutné dodat nějakou zátku kde je jen díra pod tapecem v plechu která není nijak zabezpečená a tamtudy je možné , že tam za určitých podmínek zateče. Takže auto tam bylo nakonec jen celý den a něco s tím museli udělat , protože od té doby mi tudy nezateklo. Podotýkám , že mi to dělalo jen u pravých předních dveří. Co dělali jsem se nedozvěděl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...