Přejít na obsah

Rapid - regulace sklonu světel (halogeny)


MOJE_JMÉNO

Doporučené příspěvky

Zdá se mi, že je regulace nefunkční. V noci nedochází k viditelné změně. Hledal jsem k tomuto nějaké téma, ale nepodařilo se mi. Dotaz:

1) Je při změně polohy otočného knofliku na palubce slyšet z motorového prostoru motorky? (předpokládám, že se nejedná o mechaniku...?)

2) Pokud nejsou slyšet, má někdo nějaký tip, v čem by mohl být problém (pojistka, závislost na něčem...)? Předpokládám, že oba motorky vadné nejsou (27tkm, 2018)

3) Regulace sklonu funguje i při vypnutých světlech? (při zapnutém zapalování)

 

Díky předem za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za urcitych podmienok pocjt je, idealne v 2 osobach. Skontrolovat a vymenit poistku. Ktora to je, napovie manual auta. Ak nemas tlaceny, je dostupny ako pdf na webe. Na regulaciu musia byt zapnute svetla, co ine chces regulovat? 

Editováno: , autor: wirer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pojistka 32 Diagnostická zásuvka, nastavování sklonu světel, ovládací páčky pod volantem, stabilizátor napětí pro vozy Taxi

 

Vzhledem k tomu, že vše "pod volantem" je plně funkční, pojistkou to s největší pravděpodobností nebude (každopádně i tak prověřím). Nepřijde mi každopádně tak divné, že by nešlo naklápění při zapnutém zapalování ovládat příp. i bez zapnutých světel. Polohy jsou jasně definované v manuálu podle obsazení vozu. K bodu 1 by něco nebylo :) ?

 

P.S. - Trochu mi však vrtá hlavou snad jen to, že jsem z vozidla hned na začátku vypreparoval zbytečnou GPS jednotku Carnet, ale vše jsem snad dostatečně ošetřil tak, aby nebyl problém. Bohužel, funkčnost diagnostické zásuvky nemám jak vyzkoušet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem vše rozebral, prověřil, rukou v palubce zarejdil a můj dotaz se zúžil na jeden jediný, ale naprosto podstatný. Má z Vás někdo v RAPIDU SPACEBACK ACTIVE 2018 (pouze H7 a H15) funkční regulaci sklonu světel? Není náhodou (bez jediné zmínky v návodu ?) tato funkce pouze pro dlouhou verzi RAPIDu? Důvod proč se ptám je více než prostý. K ovládací "kostce" sklonu světel nevede jeden jediný drát, či bowden. Slouží to pouze pro zaplnění otvoru v palubce. Neptal bych se na takovou blbost, ale pouze pro potvrzení faktu, jestli si umělci, kteří tam v počátku montovali CARNET, třeba nezjednodušili instalaci využitím vodičů pro napájení jednotky GPS.

Díky za info.

SVĚTLA SKLON.JPG

CARNET.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...