Přejít na obsah

Dlzka dodania novej octavie


SaHo

Doporučené příspěvky

Na mojej objednavke zacali robit koncom augusta a doposial ziadne info zo Skoda auto. Delear ani netusi, co je s tym. Informovanost Skoda auto a podavanie informacii ohladom objednvaky ziadna. Opytal som sa viackrat a vraj ani dealer nemoze zistit info ohladom objednavky. Ma niekto podobny problem ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Isto ich pouziju na nove auta, ktore idu z linky. Tie co su odstavene tak budu este cakat. Nikto sa nestazuje a vsetci radi cakaju.

Tiez su uprednostovane modely s vyzsou marzou a mozno aj zapadany trh. Len neviem ako sa pojde po nove auto na Slovensku, ked je zakaz vychadzania a predaj aut tam asi nebude. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt si nemůžu pomoci, ale čím dál více mi to připadá jako záměrné omezování výroby. Možných důvodů mě napadá několik. Od snahy Škodovky vyrobit co největší počet ekektroaut, aby se snížily poplatky za emise, po záměrnou snahu otrávit některé čekající zákazníky, aby bylo možné jejich, před více než půl rokem objednaná, auta prodat za vyšší cenu jako skladovky. 

 

Doufám, že se hluboce mýlím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...