Přejít na obsah

Dlzka dodania novej octavie


SaHo

Doporučené příspěvky

Masakr

Teď těch aut tam stojí podstatně více, nově i Kamiq a F4 i MC. Co jich chybí ... Tablety, sedačky, volanty, výplně, Matrix mají, sami jedou jen u Style jsou Active kola, jestli došli Rotare ...

Známý, co má dopravu už to na návěsu nevozí, pondělní, úterní výroba vlakem, skládali to. Je to vidět ze silnice, po městě přepravníky s pár kusy zpět do Bolky. Mít tam já auto, pěkně by mě to štvalo.

20A237DA-CA5A-43C7-81BD-1546C9152828.jpgA68E60B5-F4FF-4473-843C-7256C5278535.jpg97F6EFEA-D5CB-4D73-962A-34376212000B.jpg59DA2B8B-3168-4629-8157-A63A38DF3722.jpgC99D842D-598E-4E9A-A394-2F9067A417D5.jpg

Editováno: , autor: Jan R.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem právě dostal 16. termín výroby, který je ještě ke všemu ve hvězdách. 

"Dodání je zatím na 09/2022, ale s ohledem na komplikace Škoda auto je toto datum pouze orientační předpokládejte spíše konec roku."

 

Objednáno 4/2021 - 1.5 TSi DSG eTec, Style+, Sportpaket, panorama, tažené, bezpečnost. Už čekám 15 měsíců a nejspíš se dostanu na 20

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já před 14 dny na můj dotaz prodejci: 

   

Dobrý den pane ..... ,

  Mohu potvrdit, že vůz je vyroben a čeká na kompletaci pro některé nedostatkové výbavy. Ze strany Škoda Auto a.s. nám bylo přislíbeno dokompletování a dodání těchto vozů do konce měsíce září.

 Tedy poprosím ještě o trpělivost.

 S pozdravem a přáním hezkého dne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 44 minutami, Dohny87 napsal:

Tak jsem právě dostal 16. termín výroby, který je ještě ke všemu ve hvězdách. 

"Dodání je zatím na 09/2022, ale s ohledem na komplikace Škoda auto je toto datum pouze orientační předpokládejte spíše konec roku."

 

Objednáno 4/2021 - 1.5 TSi DSG eTec, Style+, Sportpaket, panorama, tažené, bezpečnost. Už čekám 15 měsíců a nejspíš se dostanu na 20

 

Kromě Sportpaketu a panoramy mám to stejný a aktuální datum výroby je cca půlka listopadu (KT43-45). Čekám 13 měsíců a taky se to nebezpečně blíží k těm dvaceti 😀

 

Nevěřím už ale ničemu, takže jsem dočasně vyřešil auto jinak a život jde dál. Snad to vyrobí ještě letos.

 

Kolega dostal O4 už v únoru (po tom co od prosince stála na odstavném) a má s tím jenom problémy (především infotainmentem), ale teď mu měnili snad jednotku, protože mu často nefungovaly senzory. Takže vlastně je to takové malé štěstí ve větším neštěstí, protože až to budu prodávat, tak auta vyrobená v druhé půlce 22 a případně 23 budou mít asi lepší pověst, než ty 2021 a nedejbože 2020.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Chloop napsal:

Objednáno 02/2021 a aktuálně je datum výroby 39KT-40KT. Sem zvedavej jestli to fakt vyrobi. Údajně jediná vec na kterou se čeká jsou výplně dveří. Jinak by to uz postavili.

:-O  

a co máš prosím tě za konfiguraci, že to nebylo už dávno?

Já měl objednáno 5.2.2021 a 26.6.2021 už stála u prodejce a jen čekala, až se pro ní zastavím i se značkama.

Slouží krásně celý rok a za chvíli mě čeká druhý servis, neboť je nalítáno 26775 km.

Editováno: , autor: Zzzzz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 13 minutami, Chloop napsal:

Objednával jsem to ke konci února, takže to klidně může ten rozdíl udělat. Je to Scout, nafta 147KW. Nemám tam Canton, elektrické sedačky, panoramu a nezávislé topení. Jinak je tam skoro vše.

hmmm, tři týdny a Scout......

Smutné, ale držím ti palce, ať je v pořádku a užiješ si ho, pokud vydržíš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud vím, tak je dvě a jedna šla hned na reklamaci. Taky mám 25 týden a nic.

Dnes vyšel odborář č.25. nedozvěděli jsme se nic:

M13 Octavia - Na montáži se v měsíci červnu vyrobilo 96 vozů nad plán, čistá rozpracovanost je nyní 413 vozů. V týdnu před hromadnou dovolenou se vyrobilo celkem 4 191 vozů, 1 857 vozů Enyaq a 2 334 vozů Octavia. Zpracovávaly se i nedokončené vozy Octavia. Začátkem týdne v M13 vyráběli nejnižším taktem 257 vozů za směnu, tedy 770 vozů denně.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@MatessHjojo, no já už odboráře nečtu. Je to naprosto o ničem. Kdákají o nějakém nadplánu a přitom auta zaplánovaná již před 3 týdny pořád někde visí. Dostanu zas negativních šipek za tento příspěvek, ale podle mě jsou to kecy v kleci. Asi jak se minulej režim chvástal 5letkama. Stejně tak, se mě nepodařilo přesvědčit, že OBĚ (ta uplynulá a co bude od 25.) celozávodní dovolené jsou z důvodu údržby linky. Jistě a na odstavných parkovištích se zřejmě udržovaly závory a trhal plevel. Neříkám, že na samotné lince neproběhla mezitím údržba, nicméně nevěřím že je třeba z tohoto důvodu na 3 týdny zcela zastavit výrobu. Prostě o tom mě nikdo nepřesvědčí. Zvlášť když odboráři otevřeně uvedli, že celozávodní dovolenou si domluvili oni. Já prostě dělám v odvětví, kde nic takového neznám. Beru si individuální dv a tak mi to vyhovuje. Nemám nic proti myšlence celozávodní dovolené, ale ne v této situaci, kdy se na 3 týdny zastavuje již tak tragicky omezená výroba a kompletace. Fakt si nemyslím, že je to šťastné řešení. A do toho ŠA dealerům vesele ukazuje podobu FL. Jsem tak frustrovaný, že již začínám myslet na zrušení objednávky mojí RS - a to ji mám za “předinflační” garantovanou cenu a se slušnou slevou. Nicméně toto jednání mi nepřipadne OK. Ja chápu, že jsou problémy s výrobou kvůli tomu ruskýmu nacistovi, COVIDu a požáru. Za to ŠA opravdu nemůže. Ale jak zde již bylo zmíněno. Ta komunikace je opravdu šílená, omezování výroby odboráři a do toho chvástání se faceliftem jakoby tu nebyli stále lidi, kteří za dřív jak rok svůj prefacelift před barákem mít nebudou. Jsem prostě otráven. A jestli má někdo pocit, že jsem se svým názorem na celozávodní dovolenou v této situaci krutý a nevím o čem mluvím, tak bych jen prědeslal, že sám dělám v civilním letectví, kde (jak je veřejně známo) jsou aktuálně velké problémy s nedostatkem personálu oproti obrovské poptávce a hladu po létání. Toto jsem akceptoval, sám mám od dubna v práci 190 hodin měsíčně, tento měsíc i přes 210, a nebrečím. Situace je jaká ja a prostě je občas třeba akceptovat volbu svojí profese a zatnout zuby. Odbory škodí i v letectví, viz bankrot aerolinek SAS. A teď všichni odboráři do mě. Omlouvám se za svoji frustraci a ještě bych rád dodal, že tento příspěvek v žádném případě není útok na řadové zaměstnance ŠA. Dělají nesmírně důležitou práci, jsou motorem ekonomiky ČR a díky nim máme v čem jezdit. Jen aby to někdo špatně nepochopil. Jsem jen znechucen z vedení a odborů. Všem kteří čekáte přeji brzké dodání a těm, kteří své vozy čerstvě obdrželi přeji hezké léto s novým vozem a mnoho šťastných km. Hlavně žádné kroupy 

🥶

Editováno: , autor: iphonik4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, iphonik4 napsal:

@Romangsxr750, @rodolfo, @RSRB

 

kluci, tak co? Pokud si pamatuji správně, tak jsme měli všichni zaplánováno na 25kt. Vyrobili někomu již konečně auto? Dnes jsem mluvil s dealerem a pořád mi svítí 25kt. Nevím co si z toho tedy vzít.

Volal jsem dnes rano, zadna zmena neprobehla, sviti stale KT25 bez jakehokoliv dalsiho priznaku, ktery by neco dalsiho napovedel 🤕

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Hammanmozna by jsi do toho mohl vnest trochu svetla a rict, co se deje nebo spis nedeje, nevis neco aktualniho pls? Nekola lidem sviti datum vyroby kt25, mame konec kt28 a v programu stale beze zmeny. Jak dlouho to tam muze takto byt? Pokud bych se ted dozvedel nejaky termin treba i na podzim, tak bych proste koupil nejaky postrkovadlo okolo 200 a pak to prodal, ale mohl bych jezdit. Takhle mam jednu slupku jen po okrese a pak veterana Volvo 850R, se kterým proste nechci litat jak s normalnim autem. Furt cekam ze auto musi byt kazdou chvilku a ono nic. To nemluvim o tom, ze tu někdo ceka od 03/21 a dostal info o dodani podzim 22. Ja objednal 08/21. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 1. 7. 2022 na 18:32, Soda7 napsal:

Neuvěřitelné, dealer právě napsal, že jim auto dorazilo. Takže se na něj pojedeme podívat, pak formality a v červenci už snad budeme jezdit...

Tak jen hlásím, že včera jsem si auto přivezl domů. Scout TSI v téměř v plné výbavě. Od objednání do převzetí 70 týdnů. - Držím palce, ať se taky dočkáte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Wow! Zajímavé! Gratulace, taky čekám na RS 120 let a výroba 25kt. Hele včera jsi psal, že 25kt a nic víc se neví. Je fakt možné, že se Tvůj prodejce ještě včera díval a ty obrazovky vypadaly jako moje o post nahoře (tj žádné zahájení výroby) a dnes auto dorazilo? 😯 kdy jsi objednával? Máš TSI?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Info o tom že žádná změna není byla od prodejce z kraje týdne. Odjel jsem na dovolenou a pustil to z hlavy. Dnes jsem dostal info že auto je už dokonce u nich na autosalonu. Myslím si že v tom systému mají ve Škodě nějaké zpoždění.  Muselo se to tedy změnit ze dne na den. Mám 2.0TSI, oranžová Phoenix, combi a objednával jsem 10/21.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...