Přejít na obsah

Dlzka dodania novej octavie


SaHo

Doporučené příspěvky

Muže někdo udělat pořádek v otázce MR ? 
 

Je to tak jak píšu: když objednám vozidlo ve starém MR, ale začne se vyrábět až v novém MR, tak vždy dostávám nový MR, ne ? Připadá mi nelogické, aby na lince se vyráběly v jednu chvíli dva modelové roky. 
 

A propo - klimatizovana a polstrovana schranka spolujezdce je standardem až od letošního MR ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 20. 7. 2022 na 16:55, Jan R. napsal:

Krásná kombinace, bude i vlastní téma jako konfigurace .. zajímalo by mě, jestli když je vyrobená v červenci a objednaná podle starého MR má klimatizovanou a polstrovanou přihrádku spolujezdce ..

Před chvílí jsem si auto přivezl, tak už vím že auto klimatizovanou schránku před spolujezdcem nemá. Decentní polstrování v ní je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, RSRB napsal:

Před chvílí jsem si auto přivezl, tak už vím že auto klimatizovanou schránku před spolujezdcem nemá. Decentní polstrování v ní je.

Dalsi rady nesmyslnych kroku zpet a ojebu :-( . Chlazeni schranky v lete vyuzivam pravidelne. 

 

Jinak gratuluji k novemu autu ;-) . Treba se taky nekdy dockam, i kdyz se na nej uprimne moc netesim. Kdyby to slo, vezmu znovu novou OIII FL.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto jsem objednal v podstatě naslepo, neseděl jsem v něm, objednanou barvu jsem na RS naživo neviděl a jisté obavy jsem měl z dotykového ovládání, přeci jen na předchozím RSu je na vše podstatné tlačítko. Dnes po krátkém seznámení s infotaimentem a pár kilometrech z autosalonu domů jsem ale nadšený.

V následujících dnech se trochu rozepíšu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj letos v únoru jsem objednával  Octavii RS 2.0 TSI v max výbavě. Před 14 dny mi volal technik že ho mám připravený, tzn necelých 6 měsíců. Bohužel jsem nedávno prodělal operaci utrženého stehenního svalu, takže se na něj budu minimálně 2 měsíce jenom koukat. Jo a podle technika trvala výroba mého vozu celé tři dny! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem opět nasr***. Samozřejmě, že ani poslední týden před 14denní celozávodní dovolenou není vyrobena má RS 2.0 TSI, u které POŘÁD svítí 25kt. A co jsem mluvil s dealerem, tak více lidem (i u Kodiaqu Sportline) takto svítí zaplánování a nic se neděje. Příští týden to bude dealer řešit s jakousi ženskou ze Škodovky, která má na starosti dealery. Prý měla mít taky 14 dní dv ale snad od minulého týdne už. Doufá tedy, že to správně pochopil. V září již budu potřebovat nové auto. Pokud RS nebude, tak si musím sehnat jiné auto (asi skladovou Audi… Od ŠA díky tomu přístupu již ani náhodou) a po převzetí půjde moje RS 2.0 TSI DSG (liftback, mamba, 120 let motorsport a až na tažné úplně plná výbava) rovnou na prodej za v době prodeje aktuální ceny. Už jsem frustrovaný. Jak jsem zde opakoval, tak chápu problémy ŠA s výrobou. Ale co nechápu je to zaplánování… Jak může pořád svítit 25kt a být 30kt? Škodovka jako každá automobilka funguje na just in time výrobě, tak ať mi nikdo nevykládá, že nejsou schopni u JIŽ ZAPLÁNOVANÉHO auta dát nějaký update. A jak jsem již psal - celozávodní dovolená celkem 3 týdny v již tak omezené výrobě je na to dát odbory k soudu. A nikdo mi nevysvětlí, že 3 týdny se dělá údržba linky. Jak jsem již psal, dělám v letectví a kdybych v aktuální situaci zašel za šéfem, že chci (byť individuální) 3 týdenní dovolenou v letní sezóně, tak se mnou vyrazí dveře a nebylo by se čemu divit. Omlouvám se za svoji frustraci ale čekat na nové auto s tím, že pokud nebude do září, tak ho rovnou prodám je smutné…

Doufám, že u Tebe @Romangsxr750 je situace lepší kolego.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@zuzina80 těmi 3 týdny jsem to myslel dohromady s nedávnou týdenní dovolenou v MB. Mno odbory to na tom svém webu prezentují, že to vyjednaly ony pro své zaměstnance. Ja se omlouvám za frustraci. Rozumím problémům, ale aby svítil u auta 25kt a byl 30kt. Nemám slov. JIT plánování u ŠA očividně nefunguje.

Editováno: , autor: iphonik4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tak u me zmena, dnes jsem volal dealerovi a auto mi stihli vyrobit jeste pred odstavkou, tak max pristi tyden buden na prodejně. Jeste nevi, zda budou i doklady, kdyz je ta odstavka, ale kdyby to neklaplo, tak nejdele v pulce srpna bude auto k prevzeti 🥳🍾🥳. Jinak plan vyroby puvodne KT 25., objednano 08/21. 

  • Líbí se mi 2
  • Pozitivní 4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...