Přejít na obsah

Dlzka dodania novej octavie


SaHo

Doporučené příspěvky

před 5 minutami, Chloop napsal:

Tak dík za zchlazení nadšení. :D Co to tedy může znamenat? Ať to znamená cokoli tak auto je někde na výrobní lince, nebo na jejím konci ne? Jakože existuje a třeba do měsíce ho uvidím. 

 

To znamená, že prodejce je absolutně mimo mísu a možná žije v minulosti, jak píše @Tragedie_v_JZD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé. Tak včera 7.10. jsem se dočkal :) a dnes 8.10. slavím narozeniny. Je to skvělá náhoda. RS TSI DSG, mamba, 120 let ms, plná výbava krom tažného. Moje první poznatky: Canton oproti O3 RS zase hraje, HUD je skvělá věc, DCC ohromilo, no a nyní nechápu, jak jsem mohl doteď žít bez matrix LED. Všechna chvála, která na ně byla vyřčena je oprávněná! Všem přeji, ať se brzy dočkáte!

4F1042D8-03B8-41C2-8513-A6DA10C43818.jpeg

A3EF5CB1-2FC2-4B8B-A7CF-B7CD7E428B2E.jpeg

Editováno: , autor: iphonik4
  • Líbí se mi 13
  • Pozitivní 5
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Článok je síce zaujímavý, ale vôbec nerieši fakt, že emisné pokuty sú už dávno premietnuté do cien nových áut, a aj preto je nárast ceny pri výkonnejších motorizáciách neprimeraný k tomu než o koľko je auto výkonnejšie a práve kvôli tomuto za posledné roky najviac zdraželi najmenšie autá. Takže zákazka 100 Kodiaqov RS by automobilku určite nedoviedla do krachu, lebo tie emisné pokuty sú započítané do predajnej ceny každého auta a zákazník ich tým pádom zaplatí. Tým pádom je problémom iba to, že automobilky špekulujú a keď už nedokážu dodať autá v takom počte aký je dopyt, tak sa rozhodli, že si zákazníkov vyberajú prakticky podľa toho, kto je ochotný za auto zaplatiť viac a nezaujíma ich, že naserú ľudí ktorí na auto už čakajú pomaly rok.
Vzhľadom na to, že už tu nemáme režim spred roku 89, problémom je vlastne to, že ČOI/SOI alebo iný v tejto veci kompetentný úrad kvôli takémuto správaniu neklepne automobilke po prstoch a (s ohľadom na výrobné procesy) nedonúti ich dodržiavať poradie vybavenia objednávok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On 10/7/2022 at 11:47 AM, Chloop said:

Dostal jsem od prodejce VIN a @Hamman (ještě jednou díky moc) mi dodal info, že auto bylo včera v 7 vyrobeno a že už je z linky fuč. Takže jen ten můj prodejce je nějaký zmatený. 

 

 

Tak mi teď volal prodejce. Auto je u něj. Zítra zaplatím fakturu a začátkem příštího týdne bude připravené k vyzvednutí. Chci přezout gumy a nainstalovat pravé zatmavovací zrcátko a dřív ho na dílnu nedostanou. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mrtvý úhel se už dává zboku do zrcátka, ne na sklíčko. Nebo to je jen u některých verzí?

 

edit// že já vždy píšu než čtu :D Je to pod tím odkazem, akorát to teda nezáleží na mrtvém úhlu, ale na asistentovi změny jízdního pruhu.

Editováno: , autor: roman.semora
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...