Přejít na obsah

Dlzka dodania novej octavie


SaHo

Doporučené příspěvky

A co mám dělat.... :-)? Naštěstí stávající auto je zcela bezproblémové a mám ho rád, takže mi nevadí s ním jezdit.

 

Objednaný mám liftback, Style, světlý interiér, 2.0 TDI 110kW, DSG, Matrix, kamera, ACC, akustická skla, Canton, nezáv. topení, Kessy.... Uvidím, co z toho tam v reále zbyde :-) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidám mojí zkušenost. Auto objednané přes leasingovku pro celkem velkou společnost už v 12/2021...po několika změnách termínu z původního října 22, je aktuální termín zadání do výroby koncem února 2023. Objednaný liftback sportline 1,5 etsi DSG + nezávislé topení a ještě nějaké příplatky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se na základě červíčka vysazeného včerejší diskusí dnes zajímal o stav.... :

 

"Aktuálně je Vaše vozidlo ve fázi rozpracováno, tzn., že dokončení brání nedostatek blíže nespecifikovaných dílů. Škodovka předpokládá dokončení v 8. týdnu tohoto roku."

 

Takže mi na něj sněží někde na odstavném.... Škoda, že nelze zjistit na kterém, mohl bych se na něj jezdit dívat jako do ZOO... 🤪 .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vítej v klubu. :D Držím palce, aby ti ten 8. týden dodrželi.

 

Nechci strašit, ale já jsem měl takhle předpokládaný termín dokončení konec ledna. Teď čekám nový slib ze strany ŠA. Zatím mi na mail přišla standardizovaná odpověď, že to předali na příslušné oddělení, které mi pak napíše aktuální info. Jsem zvědavej, co to bude tentokrát za jobovku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak a máme tu odpověď od ŠA:

 

Vážený pane XXX,

Velice Vám děkujeme za dotaz ohledně výrobní lhůty objednaného vozidla ŠKODA.

K naší lítosti Vás musíme informovat, že výroba a dodání nových automobilů byla zpožděna až o několik měsíců, protože výrobci automobilů po celém světě byli postiženi nedostatkem polovodičových čipů. Drtivá většina výrobců musela omezit nebo v některých případech dokonce zastavit své výrobní linky z důvodu aktuálního nedostatku mikročipů. Důvodem je, že každé elektronické zařízení včetně mobilních telefonů, počítačů, herních konzolí používá v obvodech mikročipy. Stejně tak je tomu i v současných automobilech, ve kterých se nacházejí desítky mikročipů od mnoha dodavatelů. Pokud chybí jen jeden jediný, nelze vozidlo zkompletovat a dodat.

S ohledem na tuto celosvětově nepříznivou situaci se některým zpožděním objednávek nových vozů našich zákazníků nelze zcela vyhnout. Doba těchto zpoždění se může lišit, situace se mění každý den. Všichni výrobci jsou donuceni zpomalit nebo pozastavit výrobu na nejkritičtější časové období. Usilovně pracujeme na implementaci nutných opatření a pevně věříme, že tato zpoždění nebudou trvat věčně.

Po prověření Vašeho podnětu sdělujeme, že Vámi objednané vozidlo je v současnosti evidováno jako nedokončená výroba z důvodu chybějících komponentů pro dokončení. Prosíme o Vaše pochopení, že za současné turbulentní doby nejsme schopni predikovat finální termín výroby avšak děláme vše proto, abychom vozidla dokompletovali co nejdříve (nejpozději do konce Q1/2023).

Jakmile budou bližší informace k dispozici, Váš prodejce bude informován jako první a jsme přesvědčeni, že Vám tyto informace obratem předá.

Děkujeme za pochopení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...