Přejít na obsah

Dlzka dodania novej octavie


SaHo

Doporučené příspěvky

Tak pánové, dnes jsem dostal velmi ledovou sprchu. Byl jsem osobně u dealera a to col jsem se dozvěděl, jsem teda vůbec nečekal. Osobně mi pustil hovor se zástupcem ŠA a slyšel na vlastní uši že můj termín byl posunut, ne o týden nebo měsíc ale rovnou na konec června (myslím že je to 26KT). Na vině je prý paket asistovaná jízda. Prý je vše zkompletováno někde na hromádce (věci na sestavení auta jsou připraveny) a jen se čeká buď na čip nebo na nějakou řídící jednotku. Jediné plus na tom všem je že auto nikde nestojí protože nebylo vyrobeno. Tak jak jsem psal výše, držím basu s @Bubaq, protože to bude v červnu 20 měsíc, Prý je to písemně a má to nějakou trochu váhu ale když ta součástka nebude tak je písmo stějně na houby tak uvidíme a mě nezbývá než jen zase čekat. Když nebudu dlouho psát tak jsem už někoho zabil a sedim v base :)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Murphy1Tak to je masakr. Přitom jsi už měl mít termín někdy teď, ne? Myslel jsem, že už je situace lepší a oni zase takhle překvapěj… Pokud na tom nemáš vyjednanou nějakou extra slevu, tak bych snad už koukal po skladovkách v podobné konfiguraci… :/ Přeju pevné nervy a snad už slyšíš poslední termín. 

Editováno: , autor: Pedro32
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Pedro32Díky! Pročtu :)

 

@roman.semora Přijde mi zvláštní, že je takový problém dát alespoň půl nádrže, aby to nevypadalo tak blbě. Já, když kupoval před lety auto (jiná značka), tak mi chtěli ukázat palubní počítač (jen takový malý displej) a svítilo tam, že je příliš málo paliva a nešlo tu hlášku zrušit. Tak šli pro kanystr a něco dolili. Přijde mi to spíš trapné :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt? Proč proboha sušej na parkovištích těch pár stovek nekompletů a už to nedodělaj... Kdyby na pár dnů utlumili výrobu nových aut na (plácnu) 70 %, tak to je hned pryč... Koukám, že člověka nechaj vycukat i když ty díly jsou.. :(

 

@crossto bylo upřímný. :D :D Každopádně držím palce, ať to ten listopad je. Pokud ne listopad, tak alespoň letos. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Objednával jsem ve stejný den s kamarádem  09/2022 Já Ambition combi 1,5 manuál a on krátkou Ambition1,5 manuál oba ve stejné barvě.  On už byl včera v autosalonu domlouvat převzetí. Já mám předběžný termín 27/2023. Zaplánováno ještě nemám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela se divím, že ti volá dealer sám od sebe přes půl roku dopředu, že to zatím platí. Takovou péči jsem neměl a musel jsem je otravovat furt já. :D

 

Raději to ale ber s rezervou, termínů jsme od ŠA slyšeli všichni dost. Držím palce. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, on je v pohodě. Zvedl jsem to se slovy "Zase jsem něco provedl?". Prý jim teď zkracují koaroqy třeba i o rok, tak jsem navrhl, ať vymění dva za mou Octu.

Nicméně termíny beru s takovou rezervou, že ani nevím, jestli řekl 40. nebo 44. týden 😄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...