Přejít na obsah

Nefunkční infotainmet a SOS


halisis

Doporučené příspěvky

No to aj ja som si myslel ze s novym autom budem mat pokoj ale v polovičke cesty z autosalónu som volal na predajnu že mi stojí volant vytoceny do strany a auto taha do strany tak mi vraveli nech pokračujem do najbližšieho servisu a tam mi robili hneď geometriu 😂 ale volant ako sa tu už rozoberalo ostal tak. 

Takže nové neznamená bezstarosti 😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Dnes úplný výpadok infotainmentu (Bolero -vôbec sa nedalo zapnúť nie to ešte reštartovať), SOS svietilo na červeno. Na prístrojovke

v oranžovom trojuholníku výkričník a doporučenie na servis. Bez akéhokoľvek zásahu po asi 45 minútach hlásenie že SOS je len obmedzené a po asi 15 minútach SOS zelené a všetko funkčné ako pred výpadkom. Stalo sa mi to prvý raz ,budem to sledovať.Máte podobnú skúsenosť?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ANO,

když se to stalo poprvé tak mi manželka volala celá vyděšená co s tím. Jelikož s autem jezdí manželka tak nemám tak úplný přehled co za dobu co má auto (jeden a půl roku) kolikrát se to stalo. Ale teď o dovolené jsem jel s autem i já a musím potvrdit úplný výpadek a za nějaký čas vše OK. Takže nevím jestli to reklamovat. Jedině vše nafotit pro případnou reklamaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Mě to začalo někdy po pár měsísích od koupě také občasně házet chybu SOS s tím, že mám jet do servisu. Většinou po dalším nastartování se to vyřešilo. Jenže asi 3-4 měsíce zpět už ani po několikátém nastartování toto nepomohlo, nešel infotaimant (tím pádem ani couvací kamera), takže jsem to objednal do servisu. Vyměnili řídící jednotku a byl tak dva měsíce klid. No a právě v tomto týdnu už se mi chyba objevila 2x, něštěstí po dalším nastartování to zmizlo. Tak čekám, kdy půjdu do Škodovky znovu. Už se ty problémy kupí, prostě nekvalitní auto :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • Dik, budem tam volat, ak sa to rano po starte zopakuje. Cely den na mna vyblakuje ta hlaska + nefunguje radio ...

Mna to uz fakt prestava bavit, dozadovat sa napravy na X krat, aby mi vlastne auto fungovalo ako treba. Ziadat zo servisu auto nahradne... To aby 1,5 rocne auto s 38 tis. km malo furt nejaky problem, tak toto som zatial este nezazil. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To poznam. Ja som mal dlho klud uz a teraz vrzga brutalne. Asi ta naprava. Uz som nahlaseny na 11ho, no tento tyzden ho beriem na popocuvanie. Chceli odo mna nahrat zvuk a poslat im. To som odmietol, ze to radsej osobne. Tak snad uz po vymene budes mat klud.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu chybu SOS dělá slabší nebo vadný akumulátor systému eCall, protože po nehodě se u novějších aut hlavní akumulátor odpojuje, je třeba, aby nouzové volání fungovalo, je tam ještě jeden (netuším kde). Ten se přirozeně taky dobíjí při jízdě. Jeho vada se pozná typicky tak, že po delší odstávce auta, nebo při inteligentním nedobíjení prostě zahlásí tuhle chybu. Takže bych vyměnil ho a ne znovu jednotku, ani kabely ne. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...