Přejít na obsah

Zámek dveří Superb III.


Goauld

Doporučené příspěvky

Tak zamek original objednany prisel a po zamontovani sme prisli ma to ze ma jen mechanickou detskou pojistku a nema elektronickou... takze detska pojistka se neda ovladat z panelu na dverich ridice. A to bylo objednano dle vinka. A nabizeli jen jednu verzi zamku.  Vsude se prodavajbzamky "bez detske pojistky"  to znamena ze je tobta spravna elektricky ovladana?  Nebo tam neni zadna?  Ted budem resit aby poslali spravnou verzi zamku sakris...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak už patřím asi také do klubu přátel vadného zámku. Ráno jsem se nedostal ke spolujezdci, otevřel jsem dveře zevnitř a už je nejsem schopen zamknout. Objednal jsem zámek, tak snad to bude jen toto. Nějak se to autí začína sypat, před 14 dny praskla kšanda v podvolantovém kroužku, naštěstí se mi to podařilo opravit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde a za kolik jste zámek aktuálně kupoval? Čeká mě to na zadních dveřích. Ale pořád nevím s jistotou jestli jde o zámek nebo kabely. 

V servisu jsem to už jednou měl a mechanik tam dával neorigo zámek a prej to stejně nefungovalo.

Pak jsem byl ve Škodě a tam říkali že to bude nejspíš zámek ale chce to jen originál. A jelikož to začalo zase fungovat tak jsem to neřešil. Teď se problém vrátil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
před 7 minutami, LiveBomb napsal:

jak nemůžeš najít ?

https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5ta839015aa-zamek-dveri-zadni-levy-skoda-41996.html

 

A sorry, ty chceš jetý - stejný s O3 není, ale s O4, enyaqem, kodiakem a karokem ano

Nový samozřejmě seženu, ale právě z finančních důvodů bych šel raději cestou použitého. Nicméně když už narazím na zámek s el.pojistkou tak je do ovce. Každopádně díky za info a vyloučení další varianty. Asi mě ta novota nemine.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj,

 

poradí někdo??

 

Pokazil se mi zadní zámek pravých dveří.. postupoval jsem tak, že jsem demontoval tapec, odpojil konektory od repra, ovládání oken, sundal kryt pod kterým je zámek a odpojil konektor zámku. Zámek jsem demontoval včetně lanek ... a namontoval zpátky zapojil konektor, ale zámek nereaguje :-( Kupoval jsem podle VIN origoš za 5k. Nenapadá někoho kde by mohl být problém? Popř. jak správně postupovat?

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...