Přejít na obsah

Kamera v 12V zásuvce - je napájena stále?


chicacherrycola

Doporučené příspěvky

Zdravím,

 

chcu se zeptat, zda je 12V zásuvka napájená stále, nebo se po vypnutí motoru po určité doby odpojí od elektřiny? Jde mi o dashcam, abych ji nemusel pořád vytahovat z elektřiny, aby to nevysosalo baterku, když např. týden nikam člověk nepojede. Nebo je lepší si sehnat USB-C kabel/redukci a napájet kameru z něj (za cenu pouze jednoho volného USB-C portu pro SmartLink).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím, že u Octavie 3 je napájení stále. U Scaly netuším, ale stačí to snadno otestovat. Dát nějaké zařízení do té 12V zásuvky, zamknout auto a pokud i po 5-10 minutách pořád bude zařízení napájeno = bude napájeno pořád.

Já osobně u mého auta jsem to vyřešil tak, že vlevo za přístrojovkou jsem umístil jinou 12V zásuvku, kterou jsem zapojil na vlastní pojistku a dal jsem to na KL15, tedy zásuvka je aktivní jen při zapnutém zapalování. Tím mám volnou zásuvku v autě a zároveň nemusím pořád vytahovat a zandavat kameru :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...