Přejít na obsah

druh vodní pumpy


nikolaz

Doporučené příspěvky

Zdar lidi, mám 1.4 tdi 66kw, rv 2015 vin TMBAF6NHOG4010809, potřebuju objednat rozvody , jebla mi vodní pumpa , motor tip CUS dle tp, ale nevím jakou vodní pumpu objednat, pro ten tip motoru jsou 2 jedna elektronická druhá obič, dá se to zjistit jinak než to celé demontovat? budu to dávat do servisu a nemůžu čekat až příjdou náhradní díly, nechci aby to tam stálo. díky za každou radu. ( né tipu demontuj to doma a odtáhni to tam. na rozvod nevidím kontakt pokud je sepnutelná tak zalézá do motoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano pánové to jsem udělal na x stránkách a jak jsem řekl i podle vin tam patří dva druhy, jeden s elektronickou vodní pumpou a druhý bez ní, zjistit od pohledu se to nedá, protože kontakty jsou uvnitř motoru z venku vodní pumpy nejde absolutně nic vidět. Jedinná možnost je vymontovat pumpu a podívat se na stranu která se strká do motoru jestli tam je vedle vrtulky zástrčka nebo ne. potřebuji to zjistit jinak než demontáží, proto se ptám jestli to někdo neví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...