Publikováno Srpen 14, 20214 r Čau mam problém , vyměnil jsem kotouče destičky , pístek ve třmenu vše jsem promazal . Ale mám pocit že to přibrzďuje a po ujeti cca 10km dost teple alu disky . Jo a při jízdě do levotočivé zatáčky to píská. Nevíte co by to mohlo být... děkuji za info (škoda superb automat 1,9tdi 96kw Upraveno Srpen 14, 20214 r od snup111
Srpen 15, 20214 r Autor Divné je že mi po výměně obou kotoučů a destiček přibrždují obě kola možná špatné kotouče nebo desticky ,když auto zvednu a točim kolem tak to trochu dře,ale točí se to, to asi není dobře ? Nevím co stím.
Březen 28, 20223 r Tak to mám stejně, minulý týden jsem vyměnil zadní třmen, kotouč a destičky a "tahám" zadek. Teplé obě strany. A dokonce pravé zadní píská, když mírně šešlápnu brdu pískot zmizí. Myslel jsem že cca 80km pomůže ale po víkendu nic. Zdá se mi že ručka funguje už na první zub. Je možno "přetáhnout" samostav a je ted posunutý už moc a tím pádem brzdí a ještě by něměl? Díky... Upraveno Březen 28, 20223 r od Martin P.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.