Přejít na obsah

Propláchnutí chladící soustavy


TomWolf

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny. Nevěděl by někdo čím by se dala propláchnout chladící soustava u Favorita od rzi a dalších nečistot ? Nebo s čím máte zkušenost, že na 100 % zabírá. Předem dík za tipy.

Editováno: , autor: TomWolf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, ja som to robil podľa návodu - čistou vodou. Aj samostatne chladič, aj celú sústavu. Púšťal som tam hadicou vodu až dokým z toho nejaký čas netiekla čistá voda.
Stopercentné to určite nebolo, ale celkom iste to pomohlo. Čokoľvek agresívnejšie by som sa pri cca. 30 ročných dieloch "kvality" Favoritu aj trochu bál použiť. Dôležité je aj to, aby tam nezostali nejaké zvyšky prípravku, ktoré by následne mohli kontaminovať novú chladiacu zmes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někde jsem četl, že by mohl zabrat ocet nebo tableta do myčky. Vypustit starou kapalinu, nalít destilku s octem nebo s roztokem s dvou tablet do myčky na nádobí, zahřát na provozní teplotu a pak vypustit. Propláchnout destilkou a nalít novou kapalinu, ale už nikde nenapsali jaký to mělo následky nebo jak to bylo účinný 🤔.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...