Přejít na obsah

Ztráta napětí Škoda Yeti 1,4 2019


Pterodaktyl

Doporučené příspěvky

Ahoj mám dotaz a předem dík za každou radu. Tento týden jsem dojel do práce bez problémů a odpoledne jsem již nenastartoval. Né snad že to netočí, ale nerozsvítili se mi ani kontrolky a byly vynulované i hodiny a i rádio nešlo. Centrál funguje vnitřní osvětlení taky. Tak jsem to tam nechal že to druhý den odtáhnu. Ráno jsem přišel a vše ok. Tak jsem to odvezl domů a odpoledne jsem jel do vedlejší obce a za jízdy mi to zdechlo. Tak jsem scháněl odtah a než jsem ho vytelefonoval tak asi po cca 15minutách jsem to jen tak náhodou zkusil a normálně to funguje. Zkoušel jsem napětí rozdělal jsem pojistkovku u motoru nikde nic volného ani nějakou změnu barvy na kontaktech. odtud vede svazek do kabiny a tam netuším kde hledat. Vůbec nevím kde by se mohlo co dít a navíc když to funguje tak se to dost blbě hledá. Díky za každej nápad. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 22 hodinami, Thief1 napsal:

Niečo podobné som mal na OII a bolo to spínacie relé. Deň predtým všetko OK, ráno som otvoril auto v pohode, ale nenaštartoval som. Podobný prejav, fungovali jedine svetlá a tuším climatronic. Ostatok bol úplne mŕtvy.

To je dobrý já si taky říkal že by to mohl být nějaký spínač protože na vypálenej konektor se to chová divně. i když když jsem viděl ten papír na těch 80A pojistkách tak mě bylo do breku.  A mohl bych tě poprosit kde to relé je? Jako asi bych ho našel, ale takhle to bude rychlejší :-) Díky

Editováno: , autor: Pterodaktyl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...