Přejít na obsah

Financování od Skofin (úvěr)


payczgame

Doporučené příspěvky

Ahoj, rozmýšlím se pro koupi Škoda Scala ve výbavě style celková cena včetně výbav 537K. Samozřejmě tolik peněz nemám a protože mám malý bonus z povinného ručení tak mě vychází havárka s povinným ručení na 27tis ročně. Bude tahle cena klesat automaticky s bonusem, musí podat žádost o přepočítání nebo je po celou dobu financování neměnná ? V autosalonu mě řekli že můžu splatit dlužnou částku dříve a budou mě účtovat maximálně 1% z dlužné částky, Jaké máte zkušenosti ? Zaplatím pouze dlužnou částku bez úroků +1% ? 

děkuji budu rád za všechny poznatky z financování škoda, protože na internetu jsem nedohledal skoro žádné odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau, taky jsem měl první měsíc auto na Škofin a HAV + POV asi 27 tisíc ( lichva), a to všetně bonusu. Holt na něčem vydělávat musí. Cena s bonusem klesat nebude. Škofin se dá předčasně doplatit. Já jsem zažádal po týdnu od koupě, vypočítají smluvní pokutu 1 pct z částky, co sis půjčil, ( u mě to dělalo 1000,-.Kč) a další úroky a navýšení automaticky padá.( já jsem ale vydělal na bonusu 30.000,-kč co dávali za Škofin).  Dřív se muselo doplatit vše včetně úroků, ale toto již monoho let neplatí. Pak jsem si dal pojištění POV + HAV + GAP s 1000,-Kč spolúčastí a celkem jsem platil ročně cca 4500,- za všechno ( trochu rozdíl oproti 27 tísíc) při ceně auto 422000,-Kč a navíc mě první a druhý rok z pojištění vrátili ještě z té částky 4500,-kč 20 pct což je cca 900 ,-Kč takže výsledná cena 3600 za roční HAV +POV+GAP ( 422.000 Kč) s 5ti pct spoluúčastí respektive 1000,-Kč když se dá auto do smluvního servisu ( ČSOB podmínky).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...