Přejít na obsah

Tieniaca roleta na zadné sklo


e1.

Doporučené příspěvky

Ahoj, s partnerkou práve dolaďujeme konfiguráciu nového Superba liftback a máme trochu problém s tieniacim rolom/roletou na zadné sklo (5. dvere). Našli sme iba jedno poľské video v ktorom im to rolo  nefunguje dobre, vypadne z miesta a samé sa zroluje. Moja otázka je, či to tu má niekto a ak áno, aké sú s tým skúsenosti?
Tiež ma zaujíma, že aký je cez to výhľad dozadu a či tam ostane miesto na umiestnenie palubnej kamerky na sklo 5. dverí. Vďaka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky to mam a este se mi nestalo ze by to samo spadlo. Dozadu je videt dobre i pres sit. Vpodstate vyjizdi z prostred plata tak ze mas misto pred i za siti. S tou kamerou zalezi kam bys ji chtel pridelat. Sit se zacvakne na magnety do horniho plastu kterej jde hned u tretiho brzdoveho svetla

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar,

také jsem si nechal instalovat do auta kamery a zadní mi nalepili těsně k hraně okna, takže roletka nešla zatáhnout. Tak jsem to trochu předělal a kameru posunul dál a zrovna tak, aby byla v prostoru, kterou stírá zadní stěrač (když už ho tam mám). Musel jsem si při tom dát trochu práce a kabel ke kameře jsem musel nastavit a protáhnout skrz páté dveře. Mám MioVue 798 Dual a původní propojovací kabel jsem musel nastavit prodlužkou Premium Cord, jelikož se už nedal vytáhnout z útrob auta a lomený konektor bych husím krkem asi neprotáhl. Přikládám foto.

1.jpg

2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...