Přejít na obsah

Aktualizacia systemu na 1806


Doporučené příspěvky

Řeším to už přes rok, v servisu jsem s tím byl průměrně víc než jednou měsíčně. Po desáté návštěvě jsem to přestal počítat...

Od léta minulého roku slibovali 48. týden, ale asi týden před tím se v servise dozvěděli, že se komplexní náprava odkládá na 2.Q 22.

I na britském fóru se taková informace objevuje, tak to bude jistě pravda :-)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, to by možná i dávalo smysl 😐 Protože zatím všichni, co psali, že verzi 1889 mají, tak mají zároveň "čerstvě" vyrobená auta.

Když jsem se nedávno díval na britské forum, tak jsem tam pro změnu o verzi 1889 nenašel vůbec nic, což je taky zajímavé, na druhou stranu, pokud je ta verze už opravdu odladěná a lidé jsou s ní spokojení, tak většinou nemají potřebu sdílet své pocity na foru (pokud tedy neměli předchozí špatnou zkušenost, kterou upgrade na 1889 změnil).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 20 minutami, rodolfo napsal:

To Tomas_cz1: Lenže smire má Columbusa a ty podľa obrázka asi nie. A Wlan sa nastavuje v Menu a potom Setup. 

Ja mam Bolero. Vlastne nevim, jak velky je rozdil oproti Columbusu (navigaci si muzu dokoupit v shopu za 10k a pak jsou tam jine zobrazeni map o dalsim rozdilu nevim). Wlan nemam v zadnem menu ani setupu, proste chybi a tim padem nejsem schopen rozjet bezdradove Carplay. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 22. 1. 2022 na 13:01, fabik263 napsal:

Nebyl by někdo z vás, kdo už verzi 1889 máte, ochotný natočit nějaké krátké video, jak se infotainment chová hned po zapnutí zapalování? Nejvíce by mě ale však zajímala odezva navigace při výběru vhodné trasy (jestli se v té mapě už dá alespoň prsty pohybovat a každou z alternativních tras si nějak projet, aby člověk zjistil, kudy by ho daná trasa vedla). To je totiž jediná věc, co mě momentálně trápí, ale pořád to není něco, co využívám denně, tudíž ve výsledku nic hrozného.. Za chvíli půjdu na výměnu oleje po 15t km a pořád přemýšlím, jestli nechat SW přehrát nebo ne :/ Mám z toho strach, když teď žádné problémy nemám.

Posílám odkaz na krátké video, kde je vidět standardní rychlost studeného startu infotaimentu ve verzi 1889 (auto stálo 12 hodin vypnuté). Nevím, co přesně bylo myšleno alternativními trasami, to můžu vyzkoušet. Každopádně, kdybych kliknul na cíl, tak to hned spouští navigaci.

YOUTUBE VIDEO

  • Díky 2
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pri SW1806 my to nabehuje tak isto ale navigáciu nenačíta  tak rýchlo😥.

Ale sporadicky raz za 10 štartovani my nabehne na displeji nadpis Skoda na modrej obrazovke a to načítava dlhšie neviem prečo je to tak.

Bolo by super keby každému takto nabehoval systém tak snáď tento rok sa dočká každý.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc @mobil-man! To vypadá fakt hodně slibně, hlavně teda rychlost odezvy té navigace a jak reaguje na posun prstu po mapě. Jak píše @patrik42 v jednom z příspěvků nade mnou, mám sice verzi 1803, ale tohle je po zapnutí zapalování nemyslitelné. Infotainment jako takový mi naskočí taky takto rychle, ale třeba u navigace se sem tam stane, že se dlouho načítá (prostě nevidím ten widget mapy hned na domovské obrazovce).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidávám svou aktualizaci. Provedeno dnes v servisu na mou žádost. Verze 1810 údajně z listopadu. Dle technika by se už infotainment měl aktualizovat sám. Po aktualizaci z verze 16XX jede systém lépe, lepší odezvy, bezdrátový smartlink funguje, více možností nastavení, Laura sype vtipy ;-) 20220126_171916.thumb.jpg.52b809a096ca9b8dd825b1562fed3e93.jpg

  • Díky 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...