Přejít na obsah

Co jde nakodovat -> Fabia 4


TOMUS

Doporučené příspěvky

  • o 6 měsíců později...

Dnes jsem byl se Scalou na prohlídce a mám dokodovaný Light Assist, adaptivní vedení pruhu, pamatování stavu Lane Assist po startu a čtení dopravních značek (vše umí jedna a ta samá čelní kamera pro hlídání v pruzích) no a po připojení na DIAG to vyhodilo rozdílné kodování oproti výrobě a v systému mám rářez "kybernetický utok na vozidlo". Kdyby bylo auto ještě v záruce, tak bez váhání prý padla. Na příští rok mám objednanou F4, spoustu věcí si tam stejně dokoduju, ale před čímkoliv provedu zálohu a obraz auta a před každou prohlídkou to vrátím do továru. Kdybych se na to neptal, nedozvěděl bych se to a odjel bych ze servisu s pocitem, že nikdo nic nezjistil. Auto mi totiž nepřehráli, ale záznam tam mám. :) 

Editováno: , autor: retroman159
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Raději po zkušenostech se scalou nechat dát co chceš z výroby. Já mám objednanou fabku služební. Style k tomu navigace, zadní kotoučové brzdy a rezerva. Automatickou klimu mít nebudu, nevyšel rozpočet. Nicméně auto klima je ve scale super, doporučuji přikoupit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to máme téměř stejné, mám Scalu služební ale příští rok kvuli rozpočtu budu mít místo Scala AMB novou Fabii 4 style, no ale na Climatronic už nezbyl rozpočet. Manuál je katastrofa, na to se připrav, pokud jsi s ním do ted jezdil, budeš neštastný. Vidím rozdíl oproti soukromé O3 MR 2020. Vždy je lepší dát klíčové věci do výroby, něco lze dodělat opravdu složitě. Nicméně u F4 lze stejně jako u Scaly bez HW zásahu dokodávat to samé. Stačí ta kamera.

Editováno: , autor: retroman159
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...