Přejít na obsah

Vymazání hodin, spotřeby,..


Doporučené příspěvky

Nazdar ve spolek,

Chtěl jsem se zeptat jestli se někomu stalo, že by se mu samy od sebe vynulovali hodiny a vymazali ujeté KM ( ne celkové)  a všechny spotřeby ?

Zaparkoval jsem a po dvou dnech jsem nastartoval ( úplně bez problému) a všiml si, že to je vše vymazané.....

 

Dík za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@keckaAhoj , ano stávalo se mi to co popisuješ . Docházelo k resetu všech spotřeb , vymazání  času ( někdy byl datum o den zpět) . Loni jsem začal sledovat napětí autobaterie ( v dosahu auta lze dokonce online skrz bluetooth  )  no a skrz mobil jsem od sledoval  nahodilé cca 30minutové propady co jsou na screenu. No a při některých těchto propadech , kdy došlo k propadu napětí pak i odpovídal čas hodin po vyresetování tebou popisování hodnot. Podařilo se mi to i 2x nahrát , kdy jsem byl z mobilem v dosahu auta a probíhal aktuálně pokles napětí , byl zapnutý při zamknutém vozidle infotaiment vozidla a samozřejmě hrálo rádio. Při reklamaci mi přehráli software Bolera na 0469 a od této doby cca 4 měsíce mám klid . Nová verze softwaru odstraňoje více závad,  taktéž mi odstranilo i zaseklý parkovací asistent na infotaimentu po rozjetí auta.

 

VIDEO

 

696989944_Screenshot_20210301-082736_BatteryMonitor(2).thumb.jpg.923854eab5b14514746978ce1f70f9e3.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 8 měsíců později...

@Dodi 15 Minulý týden jsem podstoupil update budíků  ( Bolero + virtual kokpit ) na v.4310 jak psal výše @lucky.jack . Dočetl jsem se v tvém topicu , že u tebe byly problémy s přehráním a u mě též. Servis s tím bojoval , ale třetí den to tam prý nakonec nahráli . Zatím je od výměny 10 den a zatím OK . Přes léto letos byl abnormální klid od resetů ( na rozdíl od předchozích ) , ale během měsíce před updatem se to resetovalo asi 5x . Takže ukáže čas ale prý by to mělo problémy vyřešit .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...