Přejít na obsah

Výměna zadního nárazníku nebo pouze lak?


MrMysakovich

Doporučené příspěvky

Ahoj, když se daří tak se daří.. dneska na parkovišti borec ťukl zadní nárazník. Samozřejmě to půjde z jeho pojistky. Opravovat to dám do autorizáku (nebo podle toho co řekne ta pojišťovna). Každopádně otázka zní. Mám nárok na výměnu za nový nárazník nebo to prostě jen zakitují a nalakují? Ten parkovací senzor vypadá, že funguje, ale odřený je a otázka, aby třeba za půl roku nepřestal fungovat… 

FB13352D-1EB8-4833-B0ED-BC2E24B4957C.jpeg

6BDD4E46-FAD4-4771-935E-971CF2D72E01.jpeg

BC7C43F0-B4DE-49A0-90C7-EE88B44EECE3.jpeg

0E4C8EE9-C6F9-4EC5-B485-AE61817A2E9D.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo mám.. tak je to asi nejspíš jasné :-) Díky za ujištění. Nevíte někdo jak to má ČSOB s tou přímou likvidací, že to neřeším s pojišťovnou viníka, ale se svojí pojišťovnou (tedy v mém případě ČSOB). Ve smlouvě není o přímé likvidaci ani zmínka. Když jsem hlásil, ale škodu on-line tak mě to v tom systému na přímou likvidaci pustilo… tak jsem zvědavý jak zavolají co na to budou říkat :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem mel take likvidaci v zastoupeni, kde moje pojistovna (Generali-Ceska) to likvidovala a pak si to narokovala na CSOB od vinika. Jak jsem psal, prisel likvidator od Generali a napsal tam naprosto vsechno, i predni naraznik a to bylo poskozeni videt jen na lomu svetla, nebyl ani skrabnuty, byla jen praskla maska - bylo to na predku. Celkova faktura byla 32.000,- za naraznik, masku a praci s lakem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ČSOB mě poslala v uvozovkách někam, že přímou likvidaci už nedělají pro nové smlouvy.. takže musím hlásit u pojišťovny viníka. A jinak ta cena 32000 Kč to jsi mě dostal. My nechávali na pojistku dělat nárazník, masku, lak a dva světlomety (bi-xenony) a servis naúčtoval pojišťovně cca 140 000 Kč. Bylo to na Superbu 2 Combi 2014. 

Editováno: , autor: MrMysakovich
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...