Přejít na obsah

Osvětlení zavazadlového prostoru Fabia I


Tygr_O2_blue_race_RS

Doporučené příspěvky

není, je to jen u vyšší výbavy

A dá se to nějak lehce dodělat?

kukni sem:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14032

už se to řešilo, je tady i schéma. Já jsem měl štěstí, protože originál světlo jsem na vrakáči koupil za 100,- a ten zámek jsem ukecal za 400,-

Má to výhodu i v tom, že je to zároveň připravené pro otvírání pátých dveří...

Jíra

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

já to udělám takle až rostají ledy.Vezmu čidlo magnetický nebo indukční s záběrem 4mm pnp a prípojim na světlo kufru,ale nechapu žarovku tam mám ale kabely ne a ve dveří mám jenom odrazky.Pak ho využiju na signalizaci otevených 5 dveří ,až seženu maxika ,někdy :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 roky později...

Dobrý den

Mám fabii sedan 2002 1.4 MPI najeto jen 41 500 km.Dnes, když jsem vyndaval ve tmě nákup jsem si všiml, že nesvítí osvětlení kufru.Když jsem však kufr otevřel za půl hodiny, tak světlo normálně svítilo.Nemůže být kdesi cosi zaneseneho? Děkuji za odpověď :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud to už normálně svítí, tak bych neřešil, proč to nesvítilo... :p

Jinak já si ani dlouho nevšiml, že tam nějaký světlo je, do kufru dávám max bundu nebo batoh do školy...Až když mně kamarád řekl, že je tam nějaká tma, tak sem vyměnil žárovku... :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Taky jsem měl stejný problém že mě nesvítilo světlo v kufru tak jsem nejprve zkoušel vyměnit žárovku a pak celý světlo a nic tak jsem to vzdal a byl smířen že v kufru mě to nebude svítit.A pak jel na servis a nakonec zjistily že mám nalomené drátky ve svazku a že je to časté jak se zavírá kufr tak svazek se láme.Není divu když šetří materiál a dají tam strašně slabé drátky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam tiez tento problem. Niekedy to svieti a niekedy zase nie.V zamku su 2 mikro spinace, nieco podobne ako v myške z pocitaca. Jeden sa rozpina a druhy spina. Akurat, ze dimenzovane na vacsi prúd. Chystam sa to opravit uz niekolko mesiacov... :) len nie je cas. Nemyslim si, ze treba menit cely zamok, staci pozriet kable a vyskusat spinace. Najhorsie je zhodit cely plast zadnych zdveri, kedze skrutky su zvnutra zamku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řešil jsem něco podobného. Světýlko sice svítilo, ale když jsem kufr špatně zavřel, tak nešel otevřít a musel se domáčknout. Když jsem otevřel kufr tlačítkem na DO, tak se mi rozhoukával alarm. Asi se mi ukroutil jiný drátek než vám. Jelikož jsem nechtěl bastlit a neměl jsem na to čas, tak jsem koupil celý svazek. Nebyl úplně nejlevnější, pokud si dobře vzpomínám, tak stál asi 600 Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...