Přejít na obsah

Budíky


Sumrak83

Doporučené příspěvky

Vypnutí ochrany komponent lze "jedině" online a ještě je k tomu nutné mít přístup na VW server. V autorizovaném servise budou chtít k danému dílu i fakturu, nějakou záruku, že to není kradený díl. O tomto procesu ale možná bude vědět například právě tady wirer. Každopádně s rádiem bych případně v Octavii dokázal poradit. Jen pozor, pokud má auto CANTON (což u auta, kde je bolero pochybuji), tak MIB1 mají k sobě i 1 generaci CANTON jednotky, která nekomunikuje s MIB2 (chcete-li i MIB2.5, ale je to stejný HW), takže by bylo nutné vyměnit i CANTON (nebo najít někoho, kdo umí udělat "patch", že zesilovač CANTONu generace 1 bude fungovat s MIB2).

A ještě podotýkám, že u budíků je nutné udělat nejen odblokování ochrany komponent, ale také znovu naučení klíčků. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 4 měsíce později...

Zdravím, mám pár dotazů ohledně budíků. 

 

1.) Nefuguje mi nulovací tlačítko/set. Diagnostika vyhazuje mechanickou chybu. Nechá se to nějak opravit nebo se musí dát nové budíky?

2.) Neustále vyskakuje hláška že je třeba vynulovat servis a inspekci. Tlačítkama to samozřejmě nejde a přes diag. to na chvíli zmizí ale pár zapnutí klíčku hláška opět naskočí.  V infotainmentu v sekci servis se změna v pořádku projeví tam je to OK.

 

3.) I když je auto zamčené tak se čas od času rozvístí maxidot naskočí datum čas atd... a po chvilce opět zhasne. V jaké intenzitě se to děje nevím ale občas na to narazím a nevím jestli je to normální nebo opět nějaká chyba.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...