Přejít na obsah

Combi - Osvetleni kufru 2021


Deliberator

Doporučené příspěvky

Panove, v ramci uspor superb fombi prisel o magnetickou lampicku v kufru. Jedine co sviti jsou ted bludicky na vyklopnych dverich.

Tam jsem teda objednal mega led od kopacka (nebo mozna obautodily, nevim), v kazdem pripade v kufru samotnem se usetrilo par korun, a je tam tma jak v rohu. Resil to nekdo? Klasicky natahnut kabel, vyrezat tapacir a neco tam dat, nebo je tam nekde nejaka predpriava jako u lidi..? Potazmo ta zaslepka kde byla lampicka jde nejak vyndat, a dat alespon tu? Ta se ale asi nebude pod zaslepkou sama dobijet? Dik. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co bych udělal já

Koupil bych LED osvětlení na SPZ třeba z Fabie3 a vyřízl otvor do pravé plastové bočnice. Vyloupl bych to světlo ve víku kufru a podle barev kabelů bych je hledal ve sloupku D v té boční kapse. Cvakl bych k nim spojkami kabel a hotovo. Toto by udělali i v autorizáku to spojení kabelů.

Toto kdo vymyslel - otevře se kufr a člověk si stíní ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Deliberator Pokud by jsi chtel, zustala mi jedna nahradni svitilna do kufru doma. Vymenil jsem v ni cipy za vysokosvitive, protoze ty puvodni jsou tragedie. Chtel jsem ji dat na druhou stranu, ale pak jsem jen vymenil svetla ve viku kufru za vysokosvitive led (plug-n-play). V kufru je ted svetlo jako ve dne a z montaze nakonec seslo. Pokud bys mel zajem, tak posli SZ

 

Reference:

 

Editováno: , autor: OnMiT312
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Taky jsem s OBAutodíly většinou spokojený, ale zrovna v tomto případě to byl krok tak trochu vedle - jednak cenově (na Ali většinou o dost levnější) a zrovna toto osvětlení není vhodné pro všechny typy aut. Kupoval jsem totiž v minulosti přesně tento model do Rapidu a musel jsem ho vracet, protože má úplně jiné rozměry a i přes moje upozornění to pro Rapida stále nabízejí koukám... Ale snad máš u Supa jen pozitivní zkušenosti, jak zmiňuješ :) Já jen že ne vždy to co je psáno, musí být i dáno...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@whitecoat tož zrovna toto tam pasuje jak prdel na hrnec, co nepasuje jsou megaled do zrcadel (ale mozna je to kvuli lane assistu). Ty origo sviti jak bludicky, megaled svitili asi desetinasobne....

Na ali nakupuju levne rad, nicmene tady vim, ze to vydrzi celou dobu provozu. A zas tolik penez to neni.

 

Svetlonos tak to je docela v rozporu s prezdivkou 🤐

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak na první pohled tam rozpor může být. :D

Plně podporuju lepší couvačky, brzdovky, vnitřní osvětlení atd. Ale přijde mi netaktické zvýrazňovat si zrovna SPZ nad rámec schváleného osvětlení. Ze stejného důvodu nechci ani snadno zapamatovatelnou SPZ nebo dokonce SPZ na přání. Ale je to každého svobodná volba. ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
V 29. 1. 2022 na 17:12, OnMiT312 napsal:

Ja jsem do vika kufru koupil tato. Za tech par USD to jiste stoji. Pasuje to tam presne a vymena je prace na 5 minut i s cestou:

https://www.aliexpress.com/item/32836324175.html

Koupil jsem je ale nepasujou konektory do sebe...Ani konektor co trci z diry nepasuje primo na lampicku :(  A strihat na aute kabely se mi to teda nechce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...