Přejít na obsah

Osvětlení SPZ


Michal92

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni. Mám problém s osvětlením spz z kterého jsem už zoufalý žák to chci vyzkoušet tady. 
koupil jsem OII 2.0fsi 4x4 a píše porad poruchu osvětlení spz. Žárovky nesvitily tak jsem dal nové a ty taky nesviti. Tak jsem vzal merak a nameril jsem ze do osvětlení jde nějak málo proudu jen 0.71V 

Koukal jsem po kabeláži ale nikde prezuseny kabel není. V kufru jsem rozebral tapec a našel konec svazku s konektory. Ty jsem rozdělal a proměřil dráty k spz a nameril jsem stejnou hodnotu. Problém bude teda někde dál. Nenapadá někoho nějaké řešení? Když jsem natáhl proud ze zadního světla tak spz normálně svítí ale porad píše chybu. Neví někdo kde je vedený přívod od samého začátku? Někde musí být problém. Podle pojistek na straně řidiče to pojistkama není. Nevím která je od spz ale všechny jsou v pořádku. 
Díky za jakékoli nápady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavní řidiči jednotku najdu kde prosím? Chtěl bych to nějak proměřit od samého začátku ať vím jestli hledat dal zlomený drát nebo je problém přímo v ŘJ. V husím krku jsou dráty Ok. Kousek od svorkovnice v kufru jsem propípal šedo-hnědý drát a pak ho připojil na světlo a spz se rozsvítily takže tento kus bude Ok. K té další svorkovnici v tom C sloupku se dá nějak rozumně dostat? Nebo to obnáší rozebrání půl auta? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
V 27. 12. 2021 na 15:17, Michal92 napsal:

Čau tak jsem se dostal k té ŘJ a přímo z ni už mi jde do osvětlení spz jen 0.71V. To je asi problém přímo v ní co?

Ahoj aj sa ti to podarilo vyriešiť?? Tiež mi nesvieti osvetlenie špz a hlási chybu. Kabeláž v prechodke je ok a na konektore vľavo v kufri som nameral privod (šedo hnedý kábel) od BCM 0,6v

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...