Marcello Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Ahojte, mam mensi problem s benzinovym vstrekom. Akym sposobom vylucit vadnost vstrekovacej trysky. Ide o to ze motor posklabava vo volnobehu a zarovne aj VAG vypisuje chybu 16684 (vypadek v zapalovani val. 4) je to opakujuca sa zavada. Vylucujem zapalovacie kable aj elektroniku, nakolko mam vstrekovanie LPG a tam motor bezi ako hodinky. Akonehale prepnem do benzinu tak zacne posklabavat. Da sa to zistit nejakym meranim ? co ked je len zanesena a spinava ? je to mozne vycistit? Navyse som ju v ETOS-e nenasiel pre moj typ motora APK 2.0i. Ak mate niekto radu a namet pripadne budem sa tesit. Pekny vikden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikyhu Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Čau taky jsem sháněl někoho na kontrolu a opravu trysek mám kontakt na člověka kterýmu to pošleš a on na to má mašinu,jednou o něm psali i ve Světě motorů -p.Čepe Hradec Králové tel.608070263 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepa007 Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Čau taky jsem sháněl někoho na kontrolu a opravu trysek mám kontakt na člověka kterýmu to pošleš a on na to má mašinu,jednou o něm psali i ve Světě motorů -p.Čepe Hradec Králové tel.608070263 V Prostějově trysky čistí Firma Fedor . A je na ně slyšet chválu že dobře. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikyhu Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Jo tam taky, chtěj ale kolem 700kc za jednu v tom Hradci je to podstatně levnější Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcello Posted November 19, 2006 Author Share Posted November 19, 2006 a este dotaz, neviem ju v ETOS-e najst, ake ma katalogove cislo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcello Posted November 20, 2006 Author Share Posted November 20, 2006 moj problem sa zhorsuje, mam pocit ze ke to stale horsie a horsie... este ze mam priamy vstrek lpg to je ine kafe.... Nikto tu trysku v ETOS-e nevie najst ? Nemam tusenia kolko to moze stat, ale uz som do skodofky pisal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcello Posted November 21, 2006 Author Share Posted November 21, 2006 kto hlada najde: http://www.evwparts.com/Merchant2/merchant...eetleFuelSystem existuje lacnejsia nahrada ? ta tryska sa orig neda pod 4300 zohnat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts