Přejít na obsah

Problém infotaimentu


Doporučené příspěvky

Zapnuté si to pak bude pamatovat. Při chcípnutí a dokud se neotevřou dveře řidiče bude hrát. Při dalším startu se samo zapne.

Při čekání s vypnutým zapalováním se zapne kolečkem, pak i vypne kolečkem. Při následném startu se musí zapnout znovu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý vědět, no já předevčírem přijížděl právě akorát domů a 200 metrů před barákem mi to tam z ničeho nic vyházelo nějaký hlášky tak jsem to odklikal, protože jsem to neměl čas číst a z infotaimentu se mi staly akorát hodiny, a pak při zapnutí opět vždy jen s tou hláškou, tak jsem z toho byl mírně zmatený, ale pro příště už aspoň vím teda😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím. Mám novou 4 ve Style plus a začal mi zlobit infotaiment. Najednou přestal fungovat a to komplet všechno. Jedna chybová hláška a konec. V servisu na reklamaci bylo vidět že vědí o co jde, řešení je přeinstalovat SW nebo výměna komplet infotaimentu. Jak jsem zjistil tak tento problém mají Oct4 , Fab4 i další vozy a to nejen ve Škodě ale v celém koncernu, jenom se o tom moc nemluví. Objednali mně za tři týdny do servisu jenže druhý den vše funguje jak má. Po několika dnech zase problém, infotaiment dlouho nabíhá , tak čekám co bude dál. Jinak s autem spokojenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to si zvykni, on to ani nikdo nedodělá, s každým updatem se něco opraví, ale zase něco roze.ere, dokud jde jen o infotainment, tak je to vpohodě, ale až takhle auto nebude startovat, padat do nouzáku kvůli SW, tak bude čas změnit značku a že to bude brzo, bohužel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Dobry den prajem , 

chcem sa spytat ohladom infotaimentu bolera MR 2023 ... style . okrem teda vypadavania cez kabel ked mam pripojeny telefon mi vypadava po 5000km aj displej ... dotykove tlacidla funguju ale displaj nechce sem tam fungovat ani ked vypnem a nastartujem auto ... 

poslal som im video, na tom videu som sa chcel ukazat ze to fakt nejde a ze aj ked na to kliknem viac krat tak som mozno klikol viac krat na ten isty bod ... napisali mi citujem

"doslova zahlcujete system opatovnym tukanim vo vysokom intervale v priebehu jednej sekundy " 

No ... ale ked som medzitym klikanim a obrazovku klikol na to tlacidlo vedla dotykove hociktore tak system reagoval okamzite len na ten displej proste neraguje sem tam proste vypadne... je to nejak v systeme nastavene kolko krat mozem kliknut za sekundu ? da sa to nejako nadstavit prosim ? 
Ja som si myslel ze taketo veci uz nemusim riesit ze uz tie komponenty su rychle ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...