Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ahoj Pánové. Řešil prosím někdo dodělání phoneboxu do S3? Mám tam Columbus MIB3, u popelníku je USB C. Na netu jsem našel, že se dá modul běžně koupit. Dá se to nějak normálně dodělat, abych s tím nestrávil hromadu času? Tušíte, co je k tomu všechno potřeba kromě toho samotného dobíjecího modulu? Asi bude potřeba nakódovat? Nebo na to dlabu a koupim si podložku za pár šupů?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Za sebe jeden poznatek k tomu boxu. Jestli to máš kvůli bezdrátovému nabíjení, tak abys nebyl zklamaný. Já sice můžu nabíjet, ale nefunguje to. Telefon se pořád odpojuje (po pár vteřinách). Mám sice starší iphone SE + https://www.applemix.cz/podlozka-prijimac-pro-bezdratove-nabijeni-qi-pro-apple-iphone-s-lightning-konektorem-bily-p6403/?gclid=CjwKCAiA55mPBhBOEiwANmzoQrHuJNvetdWOsvWgmUEIWHAceHZpeWWk9cBmK3kahKXmlnTUw7rVvhoCheYQAvD_BwE ale na jiných nabíječkách to funguje na 100%. Tady se to odpojí i když auto stojí. Raději dobíjím kabelem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedovedu posoudit, zda má FL schránku větší, ale Škoda to avizuje. O kolik je v FL větší nedovedu říci, ale mám Samsung Galaxy Note 10+, do přihrádky se vejde jen bez obalu, ale úplně na knap a špatně se vydává, drží v gumě na délku dost těsně. Na šířku telefonu je místa dost. Doporučuji si tedy najít rozměry telefonu... Používám minimalistický obal a už tam nevejde, zadní část telefonu mám tedy položenou na přední hraně gumové výstelky schránky (původně jsem zvažoval odrizniut zadní část gumové výstelky. Ale protože telefon takto v podstatě z části ve vzduchu v pohodě nabíjí a nabíjení se nijak nepřerušuje ani při jízdě přes silniční díry, nijak jsem nic neupravoval a schránka jde i v poho zavírat.

 

Za mě spokojenost, jen se špatně vytahuje při poloze řadící páky v P.

 

V OIII je schránka na šířku, tam se Samsung Galaxy Note 10+ krásně vejde a také jde pohodlněji vydávat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam ted iPhone XR a v prihradce zcela nedoseda zady na gumovou podlozku. Trochu visi ve vzduchu, to by snad vylozene vadit nemelo. Po vlozeni se zobrazi info o nabijeni, pak uz neni nijak indikovane. Nemel jsem cas zkouset cucet na displej, jestli i tak nabijeni pokracuje. Ma nekdo nejake postrehy? Jde o auto s MIB2 Columbem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

S21 s obalom sa mi do predfl. nabijacky nezmesti hrana telefonu stoji na hrane tej gumenej vlozky a samozrejme dobijanie kvoli tomu blbne. Naivne som kupil vlozku z FL :D, ma ine tvarovanie a odstranili hrany aby sa zvecsil vyuzitelny priestor, no do predfl schranky tu vlozku nedate, ma ine upevnenie. Preto som kupil este jednu vlozku taku ako mam mat origo a planujem orezavacom opatrne zrezat hranu vlozky tak aby sa zvecsila uzitocna plocha. Potom mi tam sadne klasicka S21 presne na chlp. Inak podla Etky su celkom 3 verzie tej vlozky. Uplne prva verzia, kde je iny piktogram na vlozke, potom to co mame asi vsetci do FL a po FL zmenili cely "suflik" a zmenili cely navrh tej vlozky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Mám Samsung S22, do FL se mi telefon krásně vejde, ale po nabíjení se přerušuje. Nevím, jestli je to zahříváním, nebo něčím jiným, ale je to prakticky nepoužitelné. To stejné se mi dělo se starší S10kou. Všude jinde, mi bezdrátové nabíjení funguje tak, jak má. Stejnou zkušenost mám již se druhým Superbem III po FL. 

 

Nepodařilo se někomu vyřešit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 19. 5. 2022 na 22:45, Deliberator napsal:

Chlapi, kdyz mate aktivni carplay a telefon na podlozce, nabije se vam?

mne se akorat jaks taks udrzuje ve stavu nabitosti.

Mám iphone XS a i pri aktivnim carplay se v pohode nabiji a vse funguje (superb 3 fl. )
 

Editováno: , autor: Tuomma
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...