Přejít na obsah

BT Audio Streaming


Doporučené příspěvky

Dobrý den rád bych se zde zeptal jestli už někdo řešil něco podbného jelikož si trochu nevím rady nedávno jsem zakoupil Bluetooth jednotku 3C8035730D do mé Octavie 2 RS 2010 po Faceliftu a mám zde rádio Bolero po natažení kabeláže a nakodování jednotky je vše funkčí a funguje jak má ale trochu mě mrzí že nefunguje zobrazení skladeb z telefonu a jejich přepínání podle všeho by to tato jednotka měla umět ale bohužel na radiu se nic nezobrazuje a teď teda co je tedy špatně Jestli je špatně nakódována jednotka a nebo je starý Firmware a nebo to opravdu jednotka nebo radio neumí ? 

 

Předem děkuji za všechny odpovědi a budu rád kdyby byl někdo schopný mi s tímto pomoci samozřejmě když by byl někdo ochotný mi to nakodovat a zprovoznit tak by to bylo uplně nejlepší a samozřejmě ne zadarmo 🙏

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Ahoj, mám ten samý problém s rádiem Columbus. Když nevidím na displeji skladbu, interpreta a časomíru, tak vše hraje normálně a tlačítka na volante jsou nefunkční. Jakmile dám aby se zobrazilo info o skladbě, tak se vypne zvuk a je jen ticho, přitom casomira písničky běží. Sice to nepomohlo, ale že to dělá i s rádiem columbus a mam i tu samou BT jednotku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém už jsem nakonec vyřešil a to výměnou za jiné rádio s jiným SW staré jsem aktualizoval ale ani to nepomohlo podle všeho některé rádia od jednoho výrobce to prostě nepodporovali a prostě neukazaovali skladby ani po Aktualizaci teď mám tedy jiné rádio a vše Funkční takže ano většinou bude problém v rádiu.

Editováno: , autor: Linkage
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...