Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zdravím znáte někdo nějaký šikovný autoservis popřípadě autoelektrikáře který se zabývá  audiotechnikou a radii (chci si nechat vyměnit autoradio Swing ve Fabii III za vyšší řadu a přidat přední senzory) v okolí Uherského Hradiště nebo Hodonína popřípadě Zlín? Již jsem se ptal v jiné sekci a tam mi byl doporučen @Vaša ten je ale v Prostějově a to je trochu z ruky. Taky by mě zajímaly vaše zkušenosti s nákupem podobných doplňků a doporučení obchodů ze kterých jste kupovali. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj parkovačky si můžeš v klidu dodělat sám, @wirer na to má celkem hezky udělaný návod, já si to podle něho také udělal, když seženeš součástky (na bazoši jsem minulý týden viděl dvě sady celkem za levno, jen si dej bacha aby jednotka byla skutečně pro fabii) pokud nejsi úplně manuálně nezručný tak se šroubovákem, torxem a kleštěma na konektory to může být tak za půl dne, originální nástroj na vyřezávání bych ti kdyžtak půjčil.

ohledně rádia, pokud půjdeš do nejvyššího Amundsenu tak aktivace a odblokování jde taky v domácích podmínkách, taky už jsem dvakrát absolvoval.
Kdybys měl zájem tak někdy bývám na Vsetínsku tak se dá domluvit... Jinak rádia tuším teď mají slevněné v oblíbeném obchodě přímo z UH.

co se týče přímo servisu tak autorizované servisy tohle nedělají, neautorizované nevědí jak a specializovaných je pomálu a samozřejmě si to nechají slušně zaplatit. Vím o jednom v Praze ale bohužel už si nepamatuju jak se jmenuje, promiň.

Editováno: , autor: ExecutedDonut
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Predne senzory funguju aj na Swing, navyse priamo v sekcii Elektrika mas o tom temu kde sa to preberalo, pripadne uz si dostal link na moju stranku. Nemam problem urobit, ale az vychod SK

https://forum.skodahome.cz/topic/138501-dodělání-předních-senzorů/

 

Na vymenu radia mas temu v sekcii Audio

https://forum.skodahome.cz/topic/134092-vyměna-infotainmentu/

 

Alebo temu ku kazdemu radiu. Najlahsia je vymena za Swing+, kus za kus, tusim niekde na konci temy Swing sa to riesilo

https://forum.skodahome.cz/topic/130258-swing/

 

Alebo zajdes rovno do Amundsen, ale musis rezat do palubky. Tiez mam postuo na webe, alebo pozri posledne prispevky v teme Amundsenu

https://forum.skodahome.cz/topic/131640-navigační-systém-amundsen/

 

Bolero zmysel moc nema, cenovo voci Amundsenu nebude velky rozdiel, o nom sa dozvies v jeho teme

https://forum.skodahome.cz/topic/130257-bolero/

 

Cize cely tento prispevok je zbytocny, vsetko sa da dohladat na fore. Podla mna lepsie aj zistovat info o dorabke v kazdej teme co pozadujes, z uvodneho prispevku nevieme takmer nic o tom, ake chces radio....

 

Joo,a pokial nemas v aute BT a budes davat radio s BT, potrebujes mikrofon a to sa uz tiez riesilo v niektorej teme, alebo si to pozries na https://wirer.sk/f3_mikrofon_bt/

 

Btw, mas blby nazov temy, @Pawoukje na to alergicky, pretoze to nie je jasny nazov podla pravidiel fora! 

Editováno: , autor: wirer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@wirer Díky za upozornění a za odkazy příště si fórum raději lépe projdu.

Chápu že si spoustu těchto zásahů lze udělat v domácích podmínkách. Bohužel nejsem příliš znalý ohledně elektroinstalací v autech a nerad bych si něco zničil, proto jsem se ptal zda někdo nezná nějakého zkušeného v mé dojezdové vzdálenosti který by to udělal. Příště se pokusím dotaz formulovat lépe. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...