Jump to content

Problém se zavíráním / otevíráním elektrického víka kufru

koudy

Recommended Posts

Nesmí vrzat. U starého Superba2 ty vzpěry odcházely na koncových polohách, ale nikdy jsem neslyšel tak hrozné zvuky, jako slyším u Superba3 co má 4 roky. Dle mého názoru, tam není olej a bude to vidět i na těch plastech, že budou od oleje. To bych zkusil reklamovat, že jsou vzpěry od oleje a zvuk je jen následek.  

Myslím, že olej mi z nich neteče. Jsou suché a vždy jsem měl pocit, že jim tam právě něco jako olej chybí. Vržou, jak kdyby to šlo na sucho. No, řeknu správci vozového parku, že to má vyreklamovat a nenechat se oblbnout.

• 2 weeks later...

To "drnceni" mam uplne stejne jako vy. Minuly tyden to bylo v servise - zkouseli to cele rozdelat a promazat, ale sami museli uznat, ze to skoro vubec nepomohlo. Nicmene na vymenu celych pistu se zatim netvarili - pravdepodobne proto, ze jeden stoji 10 520,- Kc.

Auto uz mam pres 3 roky, nicmene mam prodlouzenou zaruku na 5 let. Vam to teda nakonec vymenili v pohode?

Uprimne to druhe video mi prijde daleko lepsi, protoze tam slysim akorat slabsi piskani, ale zadne drnceni. A me teda nejvic vadi to drnceni, protoze to zni jako kdyby to melo kazdou chvili prestat fungovat uplne a to je to, ceho se bojim nejvic - ze mi vyprsi zaruka a pak budu davat 20kkc jenom za to, abych vubec otevrel kufr :)

• 2 weeks later...
  • Pawouk changed the title to Problém se zavíráním / otevíráním elektrického víka kufru
  • Pawouk locked this topic