Přejít na obsah

vyssia spotreba


zamilan

Doporučené příspěvky

Zdravim co pozeram ze mate spotrebu cca 6 litrov tak na mojom 2,0tdi 110kw v DSG kombi LaK sa nikdy nemozem dostat pod 7,5l. Minule som siel 800km po dialnici len sam pri rychlosti 140km/h a moja spotreba bola 7,4. A to nehovorim ked prejdem po meste cca 5-10km a hned mi zhltne aj male okienko nafty co kazdy tyzden musim pomaly tankovat ked jazdim kratsie trasy tak som rad ze na nadrzi urobim cca max do 600km. S tohto auta som trosku sklamany co sa tyka spotreby a je uplne lenive oproti 2superbu 103kw. Je mozne ze cosi bude chybne rozvody sa menili tiez nedavno a ziadna zmena

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tvoje spotřeba jistě není normální. My sice máme 110kW manuál ale bez jakéhokoliv snažení se na delších trasách ve čtyřech lidech dostáváme běžně pod 5l/100km.

Nechal bych natočit live data, zkontrolovat trysky a plnící tlaky a dal někomu aby to prekontroloval.

 

Předpokládám že je to předokolka. Kolik má teď auto najeto? Jsi první majitel? Nebo jsi už auto s tímto problémem koupil ojeté?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Začni tým najjednoduchším. Skontroluj tlak pneu, potom skontroluj či sa ti voľne točia kolesá. Hlavne teda, či ti nepribrzďuje koleso. Možno to znie pritiahnuto za vlasy, ale je to to najjednoduchšie, čo môžeš urobiť. Ak sú tieto veci v poriadku tak potom urob to čo píše OnMiT312.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...