Jan R. Posted June 16 Share Posted June 16 před 31 minutami, Malta napsal: no já si říkal v čem je fígl, že je to stále za 479,9 Hufnáglů za litr Vím, že sem jezdíš často, je to … 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMUS Posted June 16 Share Posted June 16 12 godzin temu, stanmar napisał: Aha tak trochu "ojeb" - je to na samoobslužné pumpě že ? U nas to samo delaji. To takovy narod 😁 Kupuji hodne phm a na hranici uz takhle veselo neni . Potom dostavaji pokuty 2500€ a vice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malta Posted June 16 Share Posted June 16 před 2 hodinami, Jan R. napsal: Vím, že sem jezdíš často, je to … máš recht, není to tak daleko od míst kde často býváme , děkan i s kaplanem za tip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis78 Posted June 18 Share Posted June 18 (edited) V 6. 3. 2022 na 20:26, 15degren napsal: 38 hrubého ? Většina chlapů od rodin pod 50 čistého nejde a jestli ano tak nevím proč za méně ani nemá smysl vstát z postele. Mzda na papíře je jedna věc v ČR je pořád velká část příjmů na černo. Se podívej co stojí nemovitosti. On ani provoz toho auta... phm do teď tvořili sotva třetinu nákladů, při 100 kč na litr to bude polovina nákladů. Cena potravin všeho. Podle mě nejde uživit 4 člennou rodinu s nižším platem než 50K čistého, jedině že bys nemusel řešit bydlení tj. zdědil nebo nějakým způsobem bezplatně získal, to pak můžeš ponížit tu laťku na 25-30K čistého. reagoval jsem na starý příspěvek, kašlu a to..... jinak ve středu stál benzin na čerpačce Benz Rataje nad sázavou, tuším že 38,90,- ??? Edited June 18 by elvis78 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keras Posted June 21 Author Share Posted June 21 Tady teď ono 46,9 za oboje a benzina o kačku dražší taky za oboje☹️ Bral jsem teď u benziny. Žádné fronty pohoda, klid. Ta kačka mě nevytrhne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
altra Posted June 21 Share Posted June 21 Shell to samé, ale za bod sleva 1 Kč. ONO a Shell za stejnou cenu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keras Posted June 22 Author Share Posted June 22 To tu ještě nebylo🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted June 22 Share Posted June 22 Asi jak kde. Před chvílí Praha 5 - Stodůlky: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanmar Posted June 22 Share Posted June 22 Benzina Praha 6 dnes odpoledne : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardhouse.trip Posted June 23 Share Posted June 23 Tvl... Verva 51,90,- Stejně jako u nás... V PL jsem teď bral Vervu za 8,17 ZŁ (43,60) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouchy Posted June 23 Share Posted June 23 před 23 hodinami, stanmar napsal: Benzina Praha 6 dnes odpoledne : Takže nafta stejně, benál o 0,60 dražší než Pardubicích (kde je poloviční plat). Super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanmar Posted June 25 Share Posted June 25 Za 37 tisíc jsem ještě nikdy netankoval 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan R. Posted June 25 Share Posted June 25 Tak u MOL jasný, tam to obejít nejde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanmar Posted June 25 Share Posted June 25 Kvůli jednomu tankování hledat tankautomat nebudu a u regionálních prodejců pohonných hmot jsem nakupoval naposledy v Polsku zhruba někdy koncem 90 let... Ostatně nevím jak jinak bych jejich nižších cen dosáhnul. Maďarsky umím jen pár, ale opravdu jen pár slov... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan R. Posted June 25 Share Posted June 25 Už jsem viděl i účty s 800 za litr, ještě jde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis78 Posted Monday at 07:01 PM Share Posted Monday at 07:01 PM Kluci, v pátek jsem bral v PDY u Tesca za 46,90 za Kutnou Horou bylo na tank ono za 46,50,-. Kdo jedete k moři a těšíte se že ve Slovinsku je za 38,- benál, tak zdražili na 44,- +/- záleží jestli je to na dálnici nebo někde mimo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan R. Posted Tuesday at 09:48 PM Share Posted Tuesday at 09:48 PM V 14. 6. 2022 na 5:59, Jan R. napsal: Zatím rekord, 53 za litr 😀 Po 14 dnech to samé místo -P6 Vypich Na D5 V power 100 54,90,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis78 Posted yesterday at 08:16 AM Share Posted yesterday at 08:16 AM Strašný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMUS Posted yesterday at 02:20 PM Share Posted yesterday at 02:20 PM W dniu 28.06.2022 o 23:48, Jan R. napisał: Po 14 dnech to samé místo -P6 Vypich Na D5 V power 100 54,90,- To je cena pro prazaku. Prazaci maji penize tak mohou platit jestli chci kupovat v-power racing 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan R. Posted yesterday at 02:29 PM Share Posted yesterday at 02:29 PM Jj je to tak. Jestli Benzina v Brně nebo KV se o dost liší … Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malta Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Tak Benzina Boskovice je 30km od Brna a dva dny zpět jsem tam viděl Efectu za 48,50, takže od Pražáků to není o moc pozadu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
15degren Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Zase si zvedli rafinérky marže, cena ropy je v průměru ten to týden o 10 dolarů nižší než týden předminulý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubaq Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago No, představa, že rafinérky nakupují po "troškách" na týdenní bázi a tudíž že se třeba úterní pokles cen projeví v pátek u stojanů, zavání opravdu velkou neznalostí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts