Přejít na obsah

Záměna STREAMu za Columbus / RNS 510


Doporučené příspěvky

Ahoj mám O2 rv.2005 před FL s rádiem STREAM, které bych chtěl vyměnit za Columbus / RNS 510 s možností připojení parkovací kamery. Myslíte, že je to reálné? Případně co všechno k tomu bude potřeba sehnat? Vím jen, že se může radionavigace lišit hardwarem, led displejem a tím je i jiný výrobce a číslo dílu. Nerad bych koupil něco, co pak v autě nerozjedu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Tuto variantu NEDOPORUCUJI. Máti víc důvodu Columbus je spojený HW z vozem do kterého byl nemontovan tudíž po instalaci do jiného vozu nemusí fungovat. Montáž a úprava je možná pouze v autorizovaném servisu. Další věc mapy vše se platí a jsou pouze na rok. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, myslím že pri OII nemusíš riešiť práve nejakú špecial kompatibilitu. Treba kúpiť len funkčné rádio s PIN kódom a namontovať ho. Poprípade len kódovaním cez diag. doladiť k danému autu. Čo sa týka konkrétneho auta z roku 2005, bude potrebné ešte vymeniť Gateway za novší typ, aby nedochádzalo k vybíjaniu batérie a doplniť GPS anténu. 

To sú dnes veci, čo sa dajú zvládnuť doma s prstom v nose. 

Osobne som za originál riešenie a columbus je to najlepšie, čo ide do octavie 2 dať s ohľadom na kvalitu zvuku a dizajn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gateway jednotku už mám vyměněnou právě kvůli vybíjení, protože tam bylo čínské rádio Isudar. Když už jsem našel pěkný kousek, tak ho nechtěli poslat na dobírku, že to musí namontovat oni sami atd... Vlastním originál Vagcom s kabelem hex+V2, takže bych měl být schopný vše nastavit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...