Přejít na obsah

Kde koupit originální autorádio


Doporučené příspěvky

Děkuji za odpovědi, chápu to tedy tak že oficiální e-shop nemají. Moje cenová představa je tak do 10 tisíc ale pokud by se mi funkce zamlouvaly tak klidne i víc, proto jsem si to nejdříve chtel porovnat na internetu cena/funkce. V základu hlavne chci aby tam byla navigace, podpora parkovaci kamery, konektory na zadní repro a BT. U Amundsena se obávám že bych mel problém s tím, že Amundsen má část která se montuje do palubní přihrádky (multimédia?) a jelikož radio blues je jako jeden celek tak, tam nemám vyhrazené místo z výroby. Obávám se že bych musel buď koupit celý kastlík spolujezdce, který je k tomu určený nebo to tam nějak více či méně vzhledně přidělat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doporučuji se podívat na tento velmi podrobný článek/návod na dodělání rádia Amundsen do auta, kde původně nebyla oddělená sestava displej+infotainment.

Samozřejmě vyměnit to za rádio Swing+ je, z pohledu úprav ve voze, velmi snadné oproti Amundsenu. Také bych však ale doporučil rovnou Amundsena a dát si s tím tu práci :D 

https://wirer.sk/f3_amundsen/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To né, že žádná Fabie tam nemá prostor, on to tam i wirer píše, jedná se o jinou přístrojovku. Samozřejmě, že Fabie s touto oddělenou sestavou existují :D 

Měnit kastlík prakticky není potřeba, ale "jen" udělat díru do té přístrojovky, jako to udělal wirer :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Kde koupit originální autorádio

Já si rád na aute udelám spoustu vecí sám, ale nemyslím si že by se mi to podařilo tak hezky. :D Našel jsem jednu stránku kde maj k dispozici 4 typy přihrádek ale nemá to vyfocené zevnitř a stejně jelikož i ty použité stojí kolem 1 500 tak bych to videl nějaké to řezáníčko. :D Jeste mne napadlo to dát úplne dolů po palubovku (k nohám spolujezdce) na nejaký jednoduchý rámeček. Stejně tam jde videt jen když se clovek sehne, popř bych to nalakoval na černo at to není jak pest na oko když už by se tam nekdo díval. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dovolím si přihodit dokumentaci když jsem to dělal u sebe a pak ještě u Ondry
bez zádrhelů za půl dne i s obědem to šikovný člověk stihne s přehledem.

pokud bys to chtěl mít hodně na pěkno tak se určitě z nějaké bouračky dá sehnat palubovka ale bude pravděpodobně fakt zničená ne jenom bouchlé airbagy jinak se to přeprodává na repas.
držák displaye a jednotky samotné je na palubku zevnitř nataven, takže teoreticky by to šlo přehodit na současnou nepoškozenou palubovku, samozřejmě by to byla strašná práce takže ideálně to spojit s vytlumením palubovky případně pokud bys chtěl dělat něco s BCM, když už k ní bude pěknej přístup a nebo při tahání kabeláže do motorového prostoru (přední parkovačky nebo tlačítko ESP)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten rámeček by byl co nejmenší, prostě aby to jen držel, pár ohnutých plíšků s dírou na vruty/šrouby. Když bych to dal co nejvíc dozadu tak by to jednak šlo videt jen když by se človek opravdu sehnul a taky by do toho nikdo nemlátil kolenama. Je to jen takový večerní nápad já sedávám 100% času za volantem takže tak od oka mi to přijdě že tam  místo je ale chtělo by to samozřejmně ověřit. (Nebo pod sedák spolujezdce? :D) Se dívám na fotky jak jste to delali u Ondry a tam to vypadá že k tomu není přístup pokud by se neodmontovala přihrádka (např. výměna SD karty). :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jelikož jsme se dokonverzovali k necemu co není téma diskuze tak se jeste zeptám. Máte nejaké skusenosti s neorigo rádii (OEM, NE-OEM, s androidem atd..). Důvod proč premýšlím nad originálem je že nemusím nic resit kromě aktivace aby mi vše fungovalo, a také že má dost mechanických tlačítek jelikož nemám ovládání na volantu tak bych si nerad třeba hlasitost atd. nastavoval na dotykáči. Kdybych měl neorigo tak bych možná mel víc jiných funkcí ale líbilo by se mi aby to mělo zachované co nejvíce tech funkcí původních, tím myslím podporu veškerých funkcí a nastavování z diagnostiky (a né jen čtení základních funkcí jako je rychlost a teplota). Dekuji :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...