Přejít na obsah

Light Assist


Jindřich Knoulich

Doporučené příspěvky

@Sudetak jen se směj, ono u light assistu by to člověka mohlo trknou, že za světla to fungovat nebude.

No mě se stalo něco podobného a dva dny jsem žil v tom, že jsem něco rozbil.
Rýpal jsem se v levé páčce světla/blinkry/tempomat a když jsem vše složil, zpět zjistil jsem, že při denním svícení dálkáče rozsvítit nelze, pouze přes světelnou houkačku. Až později jsem zjistil, že je to úmyslné...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TAk snad úplně pitomej nejsem :-). Prostě zaškrtávací checkbox je zaškrtnut, vše podle návodu, zkoušeno několikrát v noci, ale prostě dálkové zapnu, rozsvítí se jen modrý symbol dálkových světel, a rozhodně ne ten s bílým A (jako autoat), jak je uvedeno v návodu a musím vždy manuálně vypnout, když se blíží protijedoucí auto, abych ho neoslnil. 

Potřebuji jen vědět, jestli někomu ve výbavě Ambition funguje automatické přepínání dálkových světel na potkávací. Mně v autorizáku tvrdí, že není ve výbavě a já zase říkám, že tedy proč je v nabídce infotainmentu?

Editováno: , autor: Jindřich Knoulich
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mám matrix svetlá, mne to vyrezáva autá. Keď som to nové skúšal, ako to funguje, tak som zapol diaľkové posunom páčky dopredu a nič sa nedialo, tak som do páčky ťukol znova asi po sekunde, bol som netrpezlivý, a zapli sa diaľkové, ale iba klasické, bez A, ako automat. Až potom som zistil, že keď zapnem diaľkové, ono to chvíľu trvá, kým kamera začne snímať a automatické diaľkové sa zapnú a naskočí ikonka diaľkových aj s A. Takže mne to funguje asi takto, keď ťuknem do páčky diaľkových dvakrát, zapnú sa len manuálne diaľkové, keď ťuknem raz, tak po chvíli sa zapnú automatické diaľkové. Skúšal som to však len asi dvakrát, potom som prišiel na to, že stačí len raz ťuknúť a všetko po chvíli nabehne na automatiku, takže potom som už do toho viac nebrnkal. Malo by to podľa mňa fungovať takto. Vyskúšal brnknúť len raz do páčky, a mala by ti naskočiť po chvíli ikonka s A, t.j. automat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokial to mas stale ako mozny balicek zakupenia v infotainmente, tak asitenta pre dialkove svetla nemas. Je potrebne si tento balicek zakupit. Ja som si ho zakupil cez skoda shop a potom mi zbehol proces aktivacie. Tiez mam Ambition vybavu a funguje to pohode. Je potrebne dat raz packu a trosku pockat ako pise uzivatel smire. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 hodinami, Habi001 napsal:

@Jindřich Knoulich Light Assist není standardem pro Ambition.

Pokud ho nikdo nepřikoupil, tak tam prostě není.

Dej sem foto co ti to ukazuje v radiu.

 

IMG_0834(1).jpg

 

Ukazuje mně to tohle. Tak jestli to Light Assist nemá ve výbavě, tak proč mám to zaškrtávátko ve výběru v Infotainmentu? 

Editováno: , autor: Jindřich Knoulich
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 25 minutami, zuzina80 napsal:

Asistent dálkových světel ve výbavě ambition prostě není, je za příplatek 4 tis. dával jsem výše fotku z konfigurátoru.

Ale ambition a ambition plus je rozdiel ale to je na SK neviem ako v CZ

 

Opera Snímka obrazovky_2022-03-18_175919_cc.skoda-auto.com.png

Editováno: , autor: Anubis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás ty pakety jsou asi jiné viz foto. Light a rain asistent je u nás v základu v ambition výbavě. Ale pozor ligt asistent neznamená automatická dálkový světla to je pouze to, že se ti automaticky přepínají denní a tlumená světla toť vše. Asistent dálkových světel je prostě samostatný příplatek.

Screenshot_20220318-180115.png

Screenshot_20220318-180022.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...