Přejít na obsah

Výškové reproduktory


Crake

Doporučené příspěvky

Je hodne mala sance, ze si nejake stredobasy a nejake vysky na nejake vyhybce sednou. Vyhybka je celkem alchymie a navrhuje se vzdy pro konkretni vyskac a stredobas, i s prihlednutim na citlivost obou menicu. Menit pouze stredobasy nebo pouze vysky je dle meho nazoru hloupost. Muzes koupit samostatne vysky, ale neverim tomu, ze to bude hrat nejak slavne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 12 let později...

Zdravím chcel by som sa spýtať či sa tu niekto pokúšal o výmenu výškových repro. Mám na mysli tie v stĺpikoch. Pre istotu priložím aj foto. Na internete som nenašiel žiadne repro. vyrábané priamo na fabiu 1. Podľa mojich výpočtov by celkový priemer aj s rámikom mal byt 40mm a maximálna hĺbka 16mm. Vie mi niekto poradiť výkonnejší model za rozumnú cenu tak aby som nemusel v aute nič zväčšovať ani vŕtať. Už som bol raz pri podobnom pokuse o výmenu ale repro bolo moc dlhé a nedal sa tam nasadiť ten plastový trojuholník. Odpíšte kto viete najlepšie z vlastnej skúsenosti. 

Ďakujem

Repro.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...