Přejít na obsah

Uzamknutí klíčků v autě


Valli

Doporučené příspěvky

Ahoj, nedávno se nám stalo, že mladej přijel do práce a nechal si klíče v autě ( auto nemá odemykání kessy) za tři hodiny zjistil, že se mu klíče v autě zamkly! Nemá někdo tušení jak se to mohlo stát, když otevřel dveře u řidiče? Mě se to nikdy nestalo i když jsem tam klíče měl a nebo ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Stává se mi to stejné. Když nechám v Karoqu klíč (kessy) u řadicí páky, tak dokážu auto klikou zamknout. Jakoby nevěděl, že je klíč vevnitř (jenže ví, když auto normálně startuje...). Odemknout již vůz klikou nelze a musím se shánět po druhém klíči. Závada nebo vlastnost? Ani jedna možnost se mi nelíbí :-/ 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Může se vyměnit, neuškodí nepomůže. Jednou otevřené auto (dveřmi) se nesmí zamknout ani za tisíc let. Připomínám svou historku - pokud auto neví, že bylo otevřeno, pak se zamkne (nefunkční mikrospínač indikace otevření dveří u řidiče, no vlastně už všechny...), zneplatní to až zapnutí zapalování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Také jsem to řešil, dcera mi vezla klíč 50km. Otevřel jsem u zamčeného auta kufr, hodil tam batoh s klíčem a zabouchl.

auto se zamklo a hotovo. Jeden klíč je pravý tzn. že se uvnitř nezamkne a ten druhý klíč tam zamknete jako já. Octávku jsem již prodal, koupil Karoqa a je to stejné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dneska vyzkoušeno. Můj klíček zůstal doma, vzal jsem si s sebou jen klíček od manželky. Pro jistotu jsem si nechal aktivovat přístup do vozu přes mobil, ať si ho odemknu přes appku kdyby se fakt zamklo. Při vystupování jsem záměrně nechal klíček v autě, zavřu všechny dveře, snažím se zamknout na všech 4 klikách a nic... kessy nefungovalo, takže se mi nějak nechce věřit story od pravém a levém klíči. Spíš to funguje špatně a ty auta/klíče by měli jít na reklamaci a nenechat se odbýt pohádkou o pravém klíči.. 

  • Líbí se mi 3
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsme si asi nerozuměli. Když nechám klíč v autě tak to zamknout nejde. Psal jsem že když otevřu kufr zamčeného auta a dám dovnitř tašku s klíčem,zavřu kufr tak se samo zamkne jako když mám klíč v kapse Když tam hodím ten druhý tak zůstane otevřený. dělá to jen jeden klíč to samé u Karoqa

mám ho 3měsíce, je to stejné.                                    

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes vyzkoušeno znova, auto zamčené, otevřen kufr klíčkem od manželky (s mým vím, že se kufr nezavře), hodil jsem ho dovnitř, zmáčkl tlačítko a kufr sjel vždy jen o půl cm a zasekl se s pípnutím (stejně jako s mým klíčkem). Takže si stále stojím za mým názorem z předchozího příspěvku :))). 

 

EDIT: Teď mě napadá, že s manuálním kufrem to možná funguje jinak? To bohužel nejsem schopen ověřit :(

Editováno: , autor: JirikHL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

u mňa prakticky rovnako ako u JirikHL -> obidva kľúče odskúšané, pokiaľ je položený v kufri po stlačení tlačítka sa kufor dokonca ani nepohne, zablikajú smerovky a pípne infotainment

kessy mám vypnuté - neviem či to má nejaký význam.

 

prípad, ktorý som písal ako druhý príspevok v tomto vlákne - auto má manuálny kufor a kessy aktívne.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...