Přejít na obsah

Problém se systémem CANTON


Doporučené příspěvky

Ahoj lidi,

 

mám poslední dobou problém s Cantonem. Jedná se o Octavii 3 2013 s navigací Columbus. Hudbu přehrávám přes bluetooth a u některých písniček mi chrčí snad všechny reproduktory nezávisle na hlasitosti. Zkoušel jsem balance a fader, ale ať dám bod kamkoliv, tak tam chrčí. Zkoušel jsem nastavovat různě basy, středy i výšky, restartovat Columbus, ale bez výsledku. Kde hledat problém? Může mi mobil nebo chytré hodinky rušit signál k reproduktorům? Někde chyba v kabeláži? Výměnou reproduktorů si nepomůžu, protože mi přijde divné že problém se jeví všude.

 

Děkuji za případné odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkusil bych poprosit někoho z okolí, aby to napíchnul na diagnostiku, jestli nebude něco napsané v ní. Každopádně pokud to dělá takhle plošně, tak bych odhadoval, že to bude problém se zesilovačem (pod sedačkou řidiče)

Editováno: , autor: Krosta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak začni tím, že zkusíš jiný zdroj hudby než BT - rádio, SD kartu. Pokud to přestane dělat, víš, že problém není v Cantonu. Pokud nepřestane, pak je to problém Cantonu. Pomohla by nahrávka toho chrčení.

Odpálené repráky to podle mě být nemůžou, protože předpokládám, že i Canton má to debilní eurohujerské omezení max hlasitosti, které nedovolí jít na limit reproduktorů. Zesilovače většinou přestanou hrát úplně, pokud je v nich něco špatně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...