Přejít na obsah

Svolavacka 2.0 TSI EVO od r.v. srpen 2020


LeeCe

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

Položil jsem v autorizáku otázku, zdali ji jsou nové kryty a bylo mi odpovězeno, že oni prozatím nemají od ŠA žádný návrh řešení, což potvrzuje příspěvek Stanmana, že mu sup přišel  z výroby bez krytu. Jdu si tedy koupit protikuní pičifuk ;-).

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
V 17. 8. 2022 na 21:00, Bladik napsal:

Já už jsem dostal Kodiaqa s novým krytem a to cca před měsícem....teď jsem na dovče s jiným autem, ale až se vrátím, můžu udělat fotku...je takový pěnový a měkký.

Jenže 140 kW verze se ta svolávací akce netýká. U ní je furt stejný kryt. Nové kryty se týkají  pouze silnějších verzí 2.0 TSI: 180 kW v RS (Kodiaq, Octavia) a 206 kW (Superb). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Mám VW R 235 kW r.v. 2021 a už jsem dostal v průběhu roku 2 dopisy od Porsche Interauto. Za tu dobu ale neudělali kromě psaní dopisů nic. V servise mi řekli, že odstraní kryt a pošlou jej výrobci. Až bude nový, tak mne zavolají. To jim mám věřit a jak dlouho to bude trvat? Pět let až skončí záruka a pak papá. Já si koupil auto kompletní, tak chci jezdit tak a ne s polotovarem. Zbavovat se zodpovědnosti zasíláním dopisů a nic pro to nedělat je nedůstojné této firmy a pro mně neakceptovatelné. V případě problému se budu s nimi i soudit!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Já jsem v rámci svolávačky také přišel o kryt, byť O4 2.0TSI, ale mne trápí spíše kuny. Celý motor včetně pochutin v podobě různých hadiček se jaksi přímo servíruje na podnose. Bude to rok, co byl příslib v podobě řešení a nic. Fakt šílené...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...