Přejít na obsah

Vítr ze zavazadlového prostoru


Rapid1.0

Doporučené příspěvky

Setkal se někdo z Vás z výrazným hlukem ze zavazadlového prostoru? Projevuje se při rychlosti 60-70 km/h a vyšší. Přijde mi to jako kdyby byl po-otevřený kufr a tvořila se v něm “meluzína”. Kufr je samozřejmě zavřený, takže možná nějaká netěsnost? Možná to jde i od zadních podběhů, nedokážu od volantu přesněji specifikovat. Napadla mě i díra v zadním nárazníku kvůli sklopnému tažnému? Dnes u nás silně foukalo a na otevřených prostranstvích (okreska a louky) bylo cítit, ze se hluk mění při stabilní 90 km rychlosti podle síly větru. Auto jezdí tak z 20% na nezpevněných cestách, tak jsem pro jistotu kouknul zezdola a nic orvaného jsem tam nenašel. Najeto 5000 km. 

Editováno: , autor: Rapid1.0
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V zadním nárazníku jsem měl díru na sklopné tažné, ale žádné pazvuky jsem nezaznamenal. Co zadní okna, jsou dovřená? Zkontroluj veškeré těsnění oken i dveří... stalo se mi před 3 lety u nové Fabky III, že bylo v rámu dveří nesprávně usazené těsnění PZ okna. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...