Přejít na obsah

Odpájanie bezdrôtového Apple CarPlay Bolero


Doporučené příspěvky

Kúpil som scalu vo výbave Style s rádiom Bolero. Vo výbave mám aj bezdrôtové pripojenie Apple CarPlay. Bez problémov sa telefón pripojí, ale v nepravidelných intervaloch sa vždy telefón asi na 10-30s odpojí od infotaimentu auta. Všimol som si, že sa to deje stále v podrobných úsekoch ciest (napr. Na určitom úseku diaľnice a pod.) Má niekto podobný problém? Mám hľadať chybu v aute, alebo v telefóne? Ďakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mně se třeba android auto vždy takhle odpojilo a připojilo na stejném úseku cesty a jinde ne, takže to určitě to bude nějakým EMC rušením  z okolí, pokud to dělá vždy na stejným místě, třeba 1x během jízdy, tak bych to neřešil. s carplay jsem měl spíš problém, že GPS uskakovala do paralelních ulic a místo po dálnici jsem jel vedle po poli :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 hodinami, jarv napsal:

Není problém v signálu? 

Signál mi v infotaimente ukazovalo ako dostatočne silné a aj SOS tlačidlo svietilo na zeleno. Takže zrejme bude problém v EMC rušení ako spomína kolega @vormen. Mne zas GPS nerobí problém. Každopádne ďakujem za Vaše postrehy a rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahojte, aj mne to tiež vypadáva stále cez CarPlay. Niekedy na určitom mieste, niekedy len tak... občas sa to samé nakopne po pár sekundách, inokedy musím potvrdiť pripojenie zariadenia. Je to dosť otravné. Skúšal som aj viacej modelov iPhonov, takže tam nie je problém. Buď to niečo ruší alebo mu sekne v tranzistore. Bolo by fajn, keby to nejaká aktualizácia vyriešila. Predpokladám, že aj im to muselo vypadávať, keď si jazdili s CarPlayom po meste.

Kamiq 2020 - Joy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Musim potvrdit - jakmile se ztrati datove pripojeni operatora ackoliv je jinak signal dobry, dojde k odpojeni. Pri opetovnem navazani se snazi zase pripojit. Zkusil jsem vypnuti datovych prenosu (offline navigace google - pres Balkan) a neodpojilo se ani jednou. Jakmile jsem ale presel na online tak v horach ztratil data a CarPlay se odporoucelo. Jak tohle mohlo projit SA testovanim 🤔 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám sice kamiq, ale toto mi nespravilo ani raz. Bol som konečne aj v Chorvátsku a tam sa vždy stráca signál kým prepne Rakúskoho, Slovinského ....operátora a ani raz niečo také nespravilo. Ani po SK. Nemôže byť problém v software auta ? Mne ten robili nemožné veci kým ho neprepálili v servise.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...