Přejít na obsah

Hučanie od ľavého predného kolesa


Robo3220

Doporučené příspěvky

Ahojte,

mám krátko Octaviu 2 Tour 2011, 1,6 MPi, 170 000 km a pri pravotočivej zákrute (pri vyšších rýchlostiach) počuť hučanie od ľavého predného kolesa. Na prvý pohľad by to bolo ložisko, ale zneisťuje ma, že to robí iba pod plynom. Čiže iba pri pravotočivých zákrutách a pod záťažou. Keď pustím plyn, tak hučanie prestane, čo mi zas sedí na homokineťáky. Preto sa chcem opýtať, či tieto octavie majú všeobecne problém s homokinetickými kĺbami ? Alebo je to predsa len ložisko ? Mal som dvihnuté koleso a vôľa v ložisku nie je. Robí to aj na zimných aj letných pneu. Vibrácie, ani typické praskanie homokineťákov nepozorujem.

Dik

Editováno: , autor: Robo3220
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 1 rok později...

Ahoj měl jsem úplně stejný problém jako popisuješ, jako první výměna ložiska ale zvuk se nezměnil, taktéž jen pod plynem a v zatáčce jak jsem sundal nohu z plynu bylo ticho, nakonec to dělalo uložení převodovky, výměnu jsem si udělal sám nic složitého a od té doby mám klid. Mám taky 1.6 MPI 75kw 2012 a zhruba ve stejných km mi to dělalo. Možná by mohlo pomoci když budeš někde stát na volnoběh ucítíš vibrace v kabině a po otevření kapoty uvidíš jak motor běhá na jednu stranu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...