Robo3220 Posted May 2 Share Posted May 2 (edited) Ahojte, mám krátko Octaviu 2 Tour 2011, 1,6 MPi, 170 000 km a pri pravotočivej zákrute (pri vyšších rýchlostiach) počuť hučanie od ľavého predného kolesa. Na prvý pohľad by to bolo ložisko, ale zneisťuje ma, že to robí iba pod plynom. Čiže iba pri pravotočivých zákrutách a pod záťažou. Keď pustím plyn, tak hučanie prestane, čo mi zas sedí na homokineťáky. Preto sa chcem opýtať, či tieto octavie majú všeobecne problém s homokinetickými kĺbami ? Alebo je to predsa len ložisko ? Mal som dvihnuté koleso a vôľa v ložisku nie je. Robí to aj na zimných aj letných pneu. Vibrácie, ani typické praskanie homokineťákov nepozorujem. Dik Edited May 2 by Robo3220 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suri. Posted Saturday at 06:08 AM Share Posted Saturday at 06:08 AM ložisko sa dá vyskúšať alebo za pár korun vymeniť , aby to nebol diferák nakoniec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts