Přejít na obsah

Boční koberec u pravé nohy - ochrana proti prošoupání


belzezub

Doporučené příspěvky

Já jsem díru v Renaultu Fluence u pravé nohy na boku v koberci považoval, bo tam končí plast, že se nějak hýbe a vydřel to on. Jenže jsem teď vysával Kamiqa a zjistil, že jsou ve stejném místě již vytahané chlupy, takže pachatel je manželka, která si samozřejmě nic neuvědomuje, že by tam měla zapřenou nohu... A řekl bych, že to nepůjde odnaučit.

Jak to ochránit? Zkoušel jsem něco googlit  - jako boční koberec, koberec suchý zip atp. Moc jsem neuspěl. Něco aby to nebylo hnusné.  Nápad?
První foto je Fluence po  8 letech, pravé Kamiq po 4 měsících.

Díky

 

 

2022-05-08 11.22.55.jpg

2022-05-08 10.56.43.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Použít opěrku stejně jako ve Fabii

níže potom i fotky co je třeba upravit aby opěrka sedla. Nebo někteří odstraní pasty uplně a dávají jen tu kovovou část na suchý zip. Existuje i jen plastová opěrka (vše včetně kódů v zmíněném tématu o FIII).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná toto by bylo řešení https://www.obi.cz/kobercove-ctverce/kobercovy-samolepici-ctverec-andiamo-antracitovy-40-x-40-cm/p/5497383

Z čajny jsem objednal
https://www.aliexpress.com/item/1005003643800817.html Když nalepit jen tu chlupatou. Pokud by to bylo k ničemu, tak použiji na zimní gumové koberce, které ve Fluencii rády u řidiče cestují...

 

2 Bouchy - tj, je to vysoko, možná kotník. Ale v nevysokých botách by to ve Flu už mohlo řezat... Já když ji řeknu, ať se soutředí, zda to dělá, tak se beztak nabouře... ;)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...