Přejít na obsah

Pomalý software Columbus


Doporučené příspěvky

Dobrý den,

prosím o radu, zakoupil jsem nového Superba 2 FL rok 2013. V autě je originál rádio Columbus. Nicméně vlastním ještě jednoho Superba 2 před fl. s radiem Bolero. Tak porovnávám.

Co mi trápí je že ve FL je strašně pomalý software což by asi nemělo. Stačí když nastartuji zobrazí se logo škoda a strašně dlouho trvá než se celkově radio probudí oproti boleru které je hned. Přijde mi i reakce ovládání na volantu je celkově s prodlevou. Dal jsem obnovit tovární nastavení a teď to dělá ještě to, že mi zmizeli při couvání zobrazení vzdálenosti ( auto na displeji je vidět ale ne vzdálenost). Stane se mi že začnu couvat blížím se k překážce už zní zvuková signalizace, ale nic to neukazuje a když už jsem u překážky cca 20 cm tak se to nakonec zobrazí. Celkově při zařazení zpátečky než se promítne na obrazovku je od Bolera brutálně pomalejší, tam je to hned. Vůbec nevím co s tím, auto mělo vybitou baterii která je KO, takže jsem dal novou. Nevíte někdo zda pomůže nějaké přehrání softwaru od Škoda či něco podobného. Jsem zoufalý děkuji za každou reakci.

 

.....

 

ZJIŠTĚNÉ INFO prý je celkově Columbus pomalejší takže je to asi normální, pokusím se o aktualizaci softwaru. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Pomalý software Columbus

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...